Zato sto si i ti jedna od onih OPRANIH MOZGOVA. Naravno Zapad ti je mozak oprao
a ti shvatas to kao ispravno. Znaci za vas pokrivena zena znaci POKRIVENA ZBOG MUZA,
jesi li se ikad pitala ... sta ako se je ona pokrila zato sto veruje u Allaha?
Zena u Islamu ima 100% vise prava i demokratije nego ti. Ko si ti? Sta si ti?
Samo sexualni objekat...za koriscnenje... to tako ne radi u Islamu.
Nemoj reci ne jer ako si toliko pametna i ucis to onda moras znati da je ISLAM bila
prva vera koja dala pravo zenama. Sta su radili Paganski Arapi? Ubijali Zenska deca.
Ne verujem ja u tu tvoju Medijsku Zapadnu Islamo Mrznjacku skolu gde ti mozak peru.
Idi nadji istinu sama, necekaj da ti to da neki zapadnjacki drogiras.
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
Opet,nepismenost je na jako zavidnom nivou kod muslimana (to se moze videti i kod nekih forumasha) i ne znam koja je to svest da slepo veruju sve shto je recheno,napisano.... Samo mogu konstatovati da ovaj arapski narod shto vidi malo sveta i izuchi neke shkole,vrlo brzo menja svoje mishljenje o islamu 
Toliko o mom dosadashnjem iskustvu  |
|
|
|
|
Ja mislim da si i pomalo glupa, kad bi proccila ISTORIJU a ne ISLAM promenila bi svoje
mislenje drugacije. Zivim u GLAVNOM GRADU SVETA...NEW YORK, THE BIG APPLE!!!
Ne verujem da zivis u GORE, BOLJE, POKVARENIJE, OTKACENIJE i BOGATIJE mesto nego ja.
Al nisam mislenje promenio, nego zajaknuo sam veru kad sam video sta se sa zapadom
desava i koliko su oni na pogresnom putu, to mi samo zajaknulo veru nista vise.
Kao sto sam ranije rekao, da nije ISLAM bio ti bi i danas shetala pored Dunava sa
Vucjom kozom oko kuka a sise gole vani...muskarci okolo 'rzeci...ne pricajuci.
Znas i sama da je to cinjenica...o tome ne moram ti objasnjavati.
Ja tebe ne napadam, nit ponizavam, ti to radis sama sebi tvojim glupostima.
Sta ako za mene tvoja je vera primitivna? Ili dal si se ti sama pitala dal je i tvoja
vera primitivna? Kolko ti poznajes tvoju veru...hajd dosta, greh je trositi slova na tebe.