Pogledajte jednu poruku
Old 25.10.2007, 06:44 PM   #44
dusanonline

dusanonline's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 07.11.2006
Godine: 25

Citat: Autor citiranog posta AnchY
View Post
Ej cekaj.. ako mrzite njenog muza ne razumem zasto mrzite nju?
Ne razumem zasto je gledate preko njega?
Mislim sve sto si gore napisao je vezano za njenog muza.. ne kontam...
Pa ne shvatas jednu stvar Anci, ona nije nikakva kraljica, "ona" si mogla da budes ti, ili bilo koja druga, da si imala podrsku mafijasa kome 90-tih nije smeo nikada nista lose da kaze, nijedne novine nikada nisu smele da pisu nista lose o ovoj kafanskoj pevacici, svi su morali da je prestavljaju kao divu, da joj organizuju koncerte, reklamiraju, smisljaju "najbolje" pesme, najbolja plasticna hirurgija je ucestvovala da nam nosata izgleda lepa, da ima velike grudi, zategnute noge itd..

Nju su naduvali mediji, iz strahopostovanja, a "mi" kao prost narod (Aenima slazes li se sada?) sve gutamo i slusamo sta nam kaze "Pink" i "Svet" i tako je urednici proglase kraljicom jer preko nje imaju dobar ulaz za cist kokain i ostale nastrane zelje ili iz cistog strahopostovanja sta ti ja znam...

Znas kada bi neka novina ovo objavila? Nikad.. Gospodja Ceca je pored sto je nasledila sve mafijaske poslove nasledila i titulu boss-a pa jos uvek ima chike koji se brinu da se o njoj lepo pise..

Cecika uziva u svojoj ulozi i nervira me sto joj to dozvoljavate..

Citat: Autor citiranog posta anastasija
Znas li koliko ljudi obija trafike..al im ne uspeva nista..Jer cak i bez dinarcica ostanu...
Bezveze sam ti naveo trafike, nije mogao on sigurno od trafika da postane ono sto jeste, ali ih je verovatno obijao kao klinac..
Znas mnogi intelektualci mogu postati mnogo veci "mafijasi" da su tako bili vaspitavani, cak i oni koji pokusaju ne rade to oruzijem nego biznisom ili politikom naprave sebi mnogo veci ugled i novac.
Pogledaj dokumentarac iz 90-tih "Vidimo se u citulji" pa ces shvatiti, dete, da se opak momak postaje sa koeficijentom inteligencije 80-90 nikako vise.. To su sljamovi, ulicari, razumes.
Arkan je bio nesto pametniji "momak" pa je postao boss, ali zadzao ulicarski sitem, reketiranje, sacekuse, itd.. daleko je od Miskovica, Kostica, Karica.. Oni su recimo baje za njega, on je sljam.. Za njih ne znas sta su radili, ne znas jer nisu zeleli da ti znas, za Arkana znas gotovo sve jer on to voleo da se zna njega to ispunjava i zato je bio ulicar*,...

*ulicar
Ne moj da mislis ni da su oni hrabri momci, psiholozi kazu da je ulicarstvo slabost, da nesigurna deca koja nemaju porodicnu sigurnost traze sigurnost na ulici odvajaju u klanove da bi bili zasticeni, jedni bez drugih ne mogu, bojkotuju ostale, i besne protiv ostalh iz straha od zivota, policiske statistike kazu da ta opasna deca ( pa i kada porastu) i kada se nadju u policijskoj stanici ili kada su jednostavno bez svoje "bande", placu i kukaju mnogo vise od obicnih ljudi u istoj situaciji.... tako da cisto znas koliko su oni hrabri.... i na koga si ti dete palis.. ;>

Poslednju izmenu radio/la dusanonline: 25.10.2007 u 06:54 PM. Razlog: error(s)
dusanonline nije na forumu   Odgovori sa citatom