'ebe mi se za pasos, ne radi se o tome, bitno je da se donesu moderni zakoni, da bude cistiji grad, da nema pusenja po javnim mestima i ako sam pusac smetaju mi zagusljive prostorije i mogu da se suzdrzim dok ne izajdem i zdravije je, da cigarete kostaju 4puta skuplje da ne mogu da ih obezbedim svaki dan, da klinci dole iza zgrade ne piju pivo i razbijaju flase, ekonomija nam je koliko toliko sredjena Dinkicu svaka cast ali da bude stabilnija i da dobijamo tu miliradu i po dolara od evropskog budzeta, da na svakom proizvodu koga kupim pise njegov sastojak bio dobar bio los, da moram da upalim svetla kada izadjem kolima iz garaze da bi me drugi coravko video kao i ja njega, da ako vozim ko budala dobijem zabranu zauvek, da decu ne stavljam na prednje sediste nego na posebno dodato i predvidjeno sediste za decu pozadi, da mi se vise isplati da vozim auto do 6god starog, zbog jevtnije registracije, nego staru kantu, da ako hocu da vozim auto da moram da zadovoljim neke normalne standarde ili neka idem autobusom, da ako se parkiram na travnjaku platim 200evra, da ako ostavim djubre u zgradi ispred vrata da platim kaznu 200evra, da ako mi fasada zgrade pada dole na ljude da moram(o) da je popravim(o), da svi zidari budu prijavljeni i lepo uredno uplacuju radni staz i socijalno, da se postuju prava deteta, da se manje krade, da imam brzi i jevtiniji internet, jevtiniju hranu (nasa drzava je skupa po tom pitanju), jevtinije tehnicke urdjaje (skuplji smo od USA), da pocnemo da zivimo kao evropljani..