Pogledajte jednu poruku
Old 25.10.2007, 04:56 PM   #142
crno

crno's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 29.04.2007
Godine: 23

a ne brigaj vuk za crne ovce ja sam to vecinom na ovu temu jer pisem kako jeste a ne mijatove konake i onda naravno neko kontrira i do beskonacnosti.

ja sreca ne radim toliko, radim u smenama pa je to malo ovde barem drugacije uradjeno.
imam dana kad radim od 8 do 14 a isto tak oi onih kad radim od 22 do 8 ujutru.

vise volim ostati posle posla s drugarima strancima ili norvezanima i popiti kafu zapaliti cigaretu i ismijati se, nego otici s nekim nasim na kebab (usput ovde su taj glupi kebab prisvojili koda je neko nase tradicionalno jelo a ne arapsko i pomesano s norveskim zacinima)ali eto u nedostatku cevapcica kebab ispade srpsko jelo i to sve u po trznog centra kog drzi arapin i pravi taj isti kebab.
no da ne duzim pricu i ne blatim vise nadam se iskreno da ce s enasi ljudi dozvati pameti i da neki novi kog sretnem negde nece sam ogledati da te iskoristi ili pametuje, i jos najgora varijanta ako ste iz istog rodnog grada da prica tvojima o tebi ciste neistine a o samom njemu jos vece - ovo je licno iskustvo