Pogledajte jednu poruku
Old 13.11.2006, 04:37 PM   #22
Retard_ParkeR

Retard_ParkeR's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 10.09.2006

Ja lichno mislim,verovatno i svi misle,da je to za sada nemoguce.Svi znamo da je Sloba Miloshevic ukrao 10 godina Srbiji bezveznim ratovima koji su samo potroshili budzet Srbije.Zamislite kako je to kada stalno ulazete pare u vojsku oruzije vojsku oruzije i samo to i tako stalno?Uspeli smo gotovo sa svima da zaratimo i da sve izgubimo.Logichno je da sad moramo da slushamo Amerikance.MI smo izgubili rat,sad moramo da ispashtamo.Kosovo vishe sigurno nece biti nashe,ma koliko god ga mi priznavali kao sastav Srbije.I sad kada se sve to smirili kada je Sloba otishao u Hag,dolaze nove vlasti.Dos koji se posle nekog perioda raspao.Dms i Dm.Ochigledno je,da su ove stranke malo ozbiljnije naprimer od Radikala.Zamislite sad Radikali koji su u ono Slobino vreme bili zajedno sa njim na vlasti,koji su bili deo tog upropashcavanja Srbije oni sad imaju najvishe glasova!!!!!ALi choveche kako bre da oni imaju najvishe glasova?Ponovo neshto shto je izabrao nash narod.Sad se narod ponovo vraca u ruke unishtitelja Srbije.Mi vishe ne znamo kome da verujemo dal ovima i Demokratske ili Radikalima.Lichno mislim da je potrebno jedno 12 godina da bi ushli u Evropsku Uniju :mad:
Retard_ParkeR nije na forumu   Odgovori sa citatom