Pogledajte jednu poruku
Old 25.10.2007, 10:50 AM   #37
Nedim76

Nedim76's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 15.09.2006
Pošaljite poruku pomoću AIM-a korisniku Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Nedim76 Pošaljite poruku preko Yahoo korisniku Nedim76 Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Nedim76

Citat: Autor citiranog posta UNICORN
View Post
Slazem se i ja, sem u jednom segmentu, zemljace, imali smo kulturu i ziveli u dvorovima i pre dolaska islama na balkan... nije tesko, potrudi se procitaj...
Ali sto se tice matematike, brojeva itd, savrseno se slazem ( p.s. samo tad nije bilo islama drug... :D )
Sa svim postovanjem prema tebe koje imam i vidim da si malo pametniji od ostale neke
ti si izgleda promasio istoriju malo. Islam postoji vec 1600 godina, Varvari u Evropi su
postojali do pre 300-400 godina, Bagdadski Kalifat postoji vec 1300 godina.

Proracunaj malo.

Citat: Autor citiranog posta UNICORN
View Post
Moguce, onda sam ja nesto zabagovao...
Dodacu samo, da nije bilo Tesle, i danas bi svi bili u mraku.... bla bla trurj...
Naravno u pravu si i budi ponosam stime...ja sam u USA, ziveo sam u Jugoslaviji al kad
kod se ovde Tesla spomene meni je lepo, kazem, on je iz MOJE zemlje jer sam i ja tamo
odrasato. Al o onim drugim stvarima prouci malo. Avicena (Ibn Sina) nije bio samo
filozof i naucnik nego takodje je bio Veliki Islamski naucnik. I sad dal je postojao Islam
u njegovo vreme skontaj ti sam. A to sto se tice Varvara i ostalo ne zelim nikoga da
vredjam i ponizavam nego to je cinjenica koju vi i sami znate.

Pozdrav

Poslednju izmenu radio/la Aenima: 25.10.2007 u 10:58 AM. Razlog: Spajanje postova
Nedim76 nije na forumu   Odgovori sa citatom