Pogledajte jednu poruku
Old 24.10.2007, 03:52 PM   #1
yeca

yeca's Avatar

Status: Administrator
Korisnik od: 09.08.2006
Godine: 25
Default Dva puta zatrudnela za tri sedmice!

Iako je ušla u četvrtu nedelju trudnoće, tridesetdvogodišnja Engleskinja imala je ovulaciju i ponovo je ostala u drugom stanju.

TRUDNOĆA Lekari su joj rekli da će jedno dete sigurno izgubiti, ali je ona ipak rodila dve zdrave devojčice.
Kako piše engleska štampa, Bevrli Robson, koja već ima dva sina, u januaru je ostala u drugom stanju, a lekari su joj rekli da je u trećoj sedmici trudnoće.
Par dana kasnije, međutim, imala je ovulaciju, a kada je posle mesec dana otišla na kontrolu saznala je da je još jednom zatrudnela.
'Za 30 godina koliko radim, čuo sam za samo jedan ovakav slučaj, ali je ta žena odmah izgubila jedno dete', rekao je šef akušerskog odeljenja bolnice u Darlingtonu.
Lekari su rekli Beverli i njenom suprugu da se pripreme na gubitak jednog deteta, ali se ni posle nekoliko meseci ništa nije dogodilo.
Obe devojčice su se normalno razvijale i na kraju su došle na svet 26. septembra potpuno zdrave. To je prvi takav slučaj u Engleskoj, a kuriozitet je da iako su rođene istog dana devojčice nisu bliznakinje, jer je jedna starija dvadesetak dana.

@24sata

haahah za sve sam cula, ali za ovo nikad...i za mogutjnost trudnotje u toku menstruacije i za vanmatericnu oplodnju, ali za ovo nikad ((:

kako god drago mi je da su rodjene dve zdrave devojcice (:

..::mail::..yeca@diskusije.net
yeca nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: