|
|
|
|
|
|
|
Hajde nam onda ti objasni sta je demokratija?
Jesi imao izbore - jesi?
Jel neko krao - nije.
Jesu ljudi glasali - jesu. |
|
|
|
|
Tacno tako... cista demokratija... i sta to dokazuje ? To dokazuje da je ovde narod toliko ogranicen, u konfuziji , zbunjen da ni on sam vise nezna sta radi, tadic, evropske integracije ili radikali i rusija, iskreno... ne zna se sta je gore, biti rob i potrosna snaga evrope ili se pridruziti rusija koja je sodoma i gomora ne vidjena, samo kad vidim onog abramovic odmah se setim rusije kao jadne zemlje... covek izneo milijarde i milijarde dolara a u rusiji se ubijaju za 1000 rubalja, deca sa 12 godina krecu sa dopom a sa 15 su vec u nekoj bandi. Pa vi sad izaberite... ja biram da se teruju svi politicari u qrac i da se ne integrisu ni sa kim posto mozemo samo gore da da napravimo, dok je ovako i moze nekako da se prezivi samo da ne bude gore, a infalacija vec dolazi, kao i sranjce na kosovu... tako da se ovde ne pise lepo nikome narednih 15-20 godina kako je tako je poboljsanja nece biti, tako da svakom toplo preporucujem ako nemoze da profitira u ovom sistemu, ako mu je ne radana zivot , zivot bez velikih podviga i padova, ako mu je zivot gde zvezde grande pevaju za siroke bedne narodne mase uz flajku alkohola svakodnevna zabava, ako nemoze da gleda svakodnevno poltrone i pljackase, ako nemoze da gleda da on sa svojim fakultetom nemoze da zaradi ni za jedan prosecan auto a neko sa tri razreda skole vozi slona i jos mnogo toga,toplo mu preporucujem, neka gleda kako sto pre da nadje drugo mesto na ovoj velikoj zemlji pod ovim velikim nebom. Toliko proseravanja od mene...