Pogledajte jednu poruku
Old 23.10.2007, 08:16 PM   #42
Deluxer

Deluxer's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 14.08.2007

Citat: Autor citiranog posta cuore_sportivo
View Post
Hajde nam onda ti objasni sta je demokratija?

Jesi imao izbore - jesi?

Jel neko krao - nije.

Jesu ljudi glasali - jesu.
Tacno tako... cista demokratija... i sta to dokazuje ? To dokazuje da je ovde narod toliko ogranicen, u konfuziji , zbunjen da ni on sam vise nezna sta radi, tadic, evropske integracije ili radikali i rusija, iskreno... ne zna se sta je gore, biti rob i potrosna snaga evrope ili se pridruziti rusija koja je sodoma i gomora ne vidjena, samo kad vidim onog abramovic odmah se setim rusije kao jadne zemlje... covek izneo milijarde i milijarde dolara a u rusiji se ubijaju za 1000 rubalja, deca sa 12 godina krecu sa dopom a sa 15 su vec u nekoj bandi. Pa vi sad izaberite... ja biram da se teruju svi politicari u qrac i da se ne integrisu ni sa kim posto mozemo samo gore da da napravimo, dok je ovako i moze nekako da se prezivi samo da ne bude gore, a infalacija vec dolazi, kao i sranjce na kosovu... tako da se ovde ne pise lepo nikome narednih 15-20 godina kako je tako je poboljsanja nece biti, tako da svakom toplo preporucujem ako nemoze da profitira u ovom sistemu, ako mu je ne radana zivot , zivot bez velikih podviga i padova, ako mu je zivot gde zvezde grande pevaju za siroke bedne narodne mase uz flajku alkohola svakodnevna zabava, ako nemoze da gleda svakodnevno poltrone i pljackase, ako nemoze da gleda da on sa svojim fakultetom nemoze da zaradi ni za jedan prosecan auto a neko sa tri razreda skole vozi slona i jos mnogo toga,toplo mu preporucujem, neka gleda kako sto pre da nadje drugo mesto na ovoj velikoj zemlji pod ovim velikim nebom. Toliko proseravanja od mene...
Deluxer nije na forumu   Odgovori sa citatom