Ja sam prvo imao nick... NikolicaBG (da dobro ste procitali lol), jer sebe ovako smatram temperamentnim i ne smatram se bas slabashnim da tako kazem lol, a nick pokazuje totalno suprotno, i to mi se svidelo... kao kada nekog ogromnog tipa zovu mrvica ... nesto u tom fazonu lol...
Taj nick nisam dugo ni koristio, 2 - 3 meseca mozda, jer je suvise detinjast naravno, svi su mislili da imam 10 godina lol, i nista... hteo sam novi nick. Nisam siguran, ali mislim da sam pricao sa cyber_pile na serbiancafe-u, bas sam je pitao koji nick da uzmem, i tamo mi je pao na pamet ovaj nick dok sam pricao sa njom. Nemam neki poseban razlog, ne povezujem se sa ahilom nesto posebno, jednsotavno tada mi je kul zvucao ... i eto ostalo tako.
Moram da kazem da nikada nisam bio odusevljen nekim nickom. Svaki nick mi je "ok".. nista posebno. tako da mi je to skroz ne bitna stvar.