|
Citat: Autor citiranog posta xerox |
|
|
|
|
|
hail satan |
|
|
|
|
Vaistinu Satan!

)
|
Citat: Autor citiranog posta anja007 |
|
|
|
|
|
A sto ti mislis da bi se svi ovde pobili?Koliko vidim nacija i religija ima na zavidnom nivou a opet se prica i vode se razgovori na raznorazne teme.
Covek je po meni covek po svojim vrlinama i manama a ne po tome koje je vere i kom se bogu klanja.
A ruku na srce biju se samo budale.
Eto toliko od mene, malo mi je ovaj texst pao u oci i iskreno receno zacudio me. |
|
|
|
|
Takav idealizovani svet postoji ni pet ni sest nego samo u tvojoj glavici.
Nemaju problema jer svoje ekonomske probleme sad resavaju drugacije( vise sile ). Ne moraju da prave globalne ratove i da se pozivaju na religiju i nacionalizam. :>
Kada bi napravili neki rat, onako podpalili vatru pa se popisali po tome propagandnim parolama i ljudi odavde, dosta njih bi se podelili i pobili, sad nemaju potrebe jer se miruje a siri se ideja lepog zivota, otvorenosti uma... sto je... nazalost.. babska prica.
A mali varg je serator po prirodi stvari. On danasnjih hriscanima nabija grehe inkvizicije kao da su to isti ljudi, i vodi neke ratove u ime satane.
Ne vodi sinko protiv religije, vodi rat protiv Vodja. Nije hriscanstvo krivo zbog onoga sto se radilo u njegovo ime, vec crkva, vec ljudi.