|
|
|
|
|
|
|
Prodao veru za veceru zato sto sam hteo bolji zivot?
Mislis da sam trebao da ostanem u Srbiji i da radim 6 dana sedmicno za 15.000 dinara?
Bas bih bio patriota, bas bih deci ponudio super uslove za zivot
Milina! deca bi imala isfrustriranog oca, dzangrizavu majku, divila bi se kriminalcima a Ada Ciganlija bi im bila more. Problem bi nastao kada bi se zapitala zasto voda u Adi nije slana. |
|
|
|
|
hehehehe...bas tako...nazalost
Dijaspora...Valjda se samo jos u Srbiji o tome vodi diskusija....Svi smo otisli iz nekih razloga....Otisli smo je nam se nije dopadao zivot tamo...Niko iz dobrog nije pobegao..Nazalost to je jedina istina..Sve dalje diskusije su suvisne..Radim,vozim auto..imam sve sto mi je potrebno ..Dok u Srbiji moje prijateljice imaju samo naj osnovnije za zivot...Cemu takav zivot?Zasto da se ne zivi lepse ako neka druga,,tebi strana,,drzava da sve uslove da ostvaris to sto zelis...a tvoja ti nikada nije pruzila ni delic toga....Zalosno...ali ispravno...U Srbiji sam provela pola zivota svoga...Volim Srbiju...ali ipak vise zelim da moje dete ima lepsi zivot nego sto sam ja imala....A STRANAC..Ma bas me briga ko sta kaze o nama

Stranac ili Ne...Ja radim posteno...i posteno imam...a u Srbiji..nazalost posteni i vredni....tesko prolaze...gotovo nikako....