Pogledajte jednu poruku
Old 13.11.2006, 12:07 AM   #11
Iwche

Iwche's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 17.09.2006

Moj prvi nick je bio Iva_Zake. Iva mi je ime, a Zake (Zhake se cita,oshtro)...nadimak iz skole, bolje da ne znate sta znaci haha. Medjutim, nakon dugo chatovanja nakupilo se nepozeljnih likova, te sam mutirala u nekoliko nickova koji su kratko trajali, ne bih da nabrajam (mozda je neko od gore navedenih na forumu). Zatim sledeci koji je dugo trajao je bio IwaProkletoGood. Lik sa moga kanal je svaki put kada je SRECAN menjao svoj nick u StefaProkletoGood i u tim trenucima smo imali odlicnu konverzaciju, te me je svaki put primoravao da promenism svoj nick neki Happy nick. Jednom promenila, regovala i ostala na tome. Medjutim, deo nicka Progleto Good je svako shvatao kako njemu odgovara. Svi su pucali na fizicki izgled,mislim da gotovo niko nije pomislio na trenutno emotivno stanje. Odustala od chata na nekih 10 meseci nakon 3god. Vratila se... Srela vecinu ljudi s kojima sam bila u odlicnim odnosima, zalili su se na svaki nick koji nije pocinjao sa Iw (ne mozeeee! tooo niisiii tiiii!). Htela sam nadimak al krace od Iva nema do Iw =)
To je trebao da bude i nick na forumu, ovde, medjutim premalo karaktera, morala sam dodati, sto mi se uopste ne doapda al ae... Trebala sam staviti Mrzm_smglsnk al kasno se setih... =P