Pogledajte jednu poruku
Old 19.10.2007, 04:51 AM   #13
MARLI

MARLI's Avatar

Status: Global Moderator
Korisnik od: 16.02.2007
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku MARLI

Citat: Autor citiranog posta kuliramnp
View Post
Bas me zanima koje moje izjave nisu normalne
Ok, izvini. Sasvim je normalno izjaviti da postoji pravedno ubistvo.
Sasvim normalno s obzirom na to na kom prostoru zivis..
Stvarno moja greska.

View Post
Nazvao si me islamistom hehe,ja cu tebe hriscanistom!
Ja sam pre svega zensko.
A drugo, ne verujem u Boga.

Hriscanstvo i Islam je meni isto zlo - zlo koje opravdava ljude da ubijaju.

View Post
Nebih tako da te nazovem,ali ti si zaista neki ekstrem!Nadam se da ces procitati prethodne postove i imati jedno normalno misljenje i stav o meni.A izjave tipa islamisti,ubijanje,zverstva i povezivanje toga sa mnom zaista ne zelim da komentarisem,ocigledno da neznas da moja vjera nalaze lijepo misljenje cak i o takvim kao sto si ti!
Tvoje postove citam vec neko vreme, i mogu ti reci da posle svega procitanog dobijam utisak o coveku koji nije uspeo da ''sazvace'' ratove iza nas - u vidu da shvati da su svi podjednako krivi i da su Muslimani krivi isto onoliko koliko i Srbi ili Hrvati, nebitno uostalom... vidim da to ne ide kod Muslimana...

I da, daleko sam ja od ekstremiste, mogu da budem ekstremista samo u tom vidu sto ekstremno ne mogu da svarim religiozne ljude koji u ime religije rade sve ono sto je razumski i sa moralne tacke gledista - za svaku osudu.

View Post
Znamo mi muslimani u Srbiji ko je ubijao u "ime Boga" po Bosni,ko je granatirao Sarajevo,izvrsio genocid u Srebrenici.Onda kada uhvate Mladica i ostale zlocince mozemo govoriti o ekstremizmu kod nekih drugih!
Znaci Srbi su krivi pre svih, i kada mi Srbi platimo onda cete videti da li ste mozda i vi krivi za rat. Bice da nisu Muslimani klali Srbe uopste i NISU NI UCESTVOVALI U RATU. Sve je izmisljeno. Samo su Srbi zlocinci. Srbina niko nikada nije dirao.

View Post
U svakom slucaju ne kazem da danas u mnogim religijama nema ekstrema,ali to nije opravdanje ostalim ekstremima.

Ubijanje jevreja od strane nemaca nije poziv sada jevrejima da ubijaju nemce(sto bi bilo uzvracanje ekstrema ekstremom).na primjer!
Pa ovde demantujes sam sebe.

Znaci ovim sto si rekao , potvrdjujes da ne postoji pravedno ubistvo!
I da nista ne moze biti poziv na ''pravednu'' osvetu i ubijanje.
I totalno se slazem.