|
|
|
|
|
|
|
Bas me zanima koje moje izjave nisu normalne |
|
|
|
|
Ok, izvini.
Sasvim je normalno izjaviti da postoji pravedno ubistvo.
Sasvim normalno s obzirom na to na kom prostoru zivis..
Stvarno moja greska.
|
|
|
|
|
|
|
Nazvao si me islamistom hehe,ja cu tebe hriscanistom! |
|
|
|
|
Ja sam pre svega zensko.

A drugo, ne verujem u Boga.
Hriscanstvo i Islam je meni isto zlo - zlo koje opravdava ljude da ubijaju.
|
|
|
|
|
|
|
Nebih tako da te nazovem,ali ti si zaista neki ekstrem!Nadam se da ces procitati prethodne postove i imati jedno normalno misljenje i stav o meni.A izjave tipa islamisti,ubijanje,zverstva i povezivanje toga sa mnom zaista ne zelim da komentarisem,ocigledno da neznas da moja vjera nalaze lijepo misljenje cak i o takvim kao sto si ti! |
|
|
|
|
Tvoje postove citam vec neko vreme, i mogu ti reci da posle svega procitanog dobijam utisak o coveku koji nije uspeo da ''sazvace'' ratove iza nas -
u vidu da shvati da su svi podjednako krivi i da su Muslimani krivi isto onoliko koliko i Srbi ili Hrvati, nebitno uostalom... vidim da to ne ide kod Muslimana...
I da, daleko sam ja od ekstremiste, mogu da budem ekstremista samo u tom vidu sto
ekstremno ne mogu da svarim religiozne ljude koji u ime religije rade sve ono sto je razumski i
sa moralne tacke gledista - za svaku osudu.
|
|
|
|
|
|
|
Znamo mi muslimani u Srbiji ko je ubijao u "ime Boga" po Bosni,ko je granatirao Sarajevo,izvrsio genocid u Srebrenici.Onda kada uhvate Mladica i ostale zlocince mozemo govoriti o ekstremizmu kod nekih drugih! |
|
|
|
|
Znaci Srbi su krivi pre svih, i kada mi Srbi platimo onda cete
videti da li ste mozda i vi krivi za rat. Bice da nisu Muslimani klali Srbe uopste i NISU NI UCESTVOVALI U RATU. Sve je izmisljeno. Samo su Srbi zlocinci. Srbina niko nikada nije dirao.
|
|
|
|
|
|
|
U svakom slucaju ne kazem da danas u mnogim religijama nema ekstrema,ali to nije opravdanje ostalim ekstremima.
Ubijanje jevreja od strane nemaca nije poziv sada jevrejima da ubijaju nemce(sto bi bilo uzvracanje ekstrema ekstremom).na primjer! |
|
|
|
|
Pa ovde demantujes sam sebe.
Znaci ovim sto si rekao , potvrdjujes da ne postoji pravedno ubistvo!
I da nista ne moze biti poziv na ''pravednu'' osvetu i ubijanje.
I totalno se slazem.