Pogledajte jednu poruku
Old 17.10.2007, 11:18 AM   #1
Jaca_VS

Jaca_VS's Avatar

Status: Superwomen
Korisnik od: 25.10.2006
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Jaca_VS Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Jaca_VS
Default Novo ubistvo, u Cacku

Troje privedeno zbog ubistva u Čačku

Kako se navodi u saopštenju, zbog sumnje da su ubili Miloja Radišića (19), privedeni su Slavoljupka V. i njen sin i kćerka Aleksandar i Bojana.

Ubistvu, koje je izvršeno juče oko 18.30 časova u porodičnoj kući u Atenici, prethodila je svađa, nakon koje je jedan od osumnjičenih, koga policija nije imenovala, kuhinjskim nožem ubo Radišića u predelu levog oka.

Žrtva je preminula na licu mesta, navodi se u saopštenju policije.

Motivi ubistva još nisu poznati.

Istražni sudija Okružnog suda u Čačku Branislav Stanić rekao je jutros da je Radišić bio u poseti rođacima i da je Slavoljupka njegova tetka.

Prema sudijinim rečima, osumnjičeni su nakon ubistva napustili kuću, tako što je Bojana otišla u Krugajevac kod rođaka gde je danas uhapšena, a Slavoljupka i ALeksandar su otišli u centar grada gde je policija primetila njihovo čudno ponašanje i pretresla im kuću gde su pronašli leš.

Izvor: Press

Jos jedan mladi zivot otisao u nepovrat, od strane najblizih. Ako je ovo zemlja, pitam se kako izgleda onda opste rasulo? :confused:

Neka mu je laka zemlja.
Tamo daleko, na drugoj strani sveta, gde Sunce sija toplije nego ovde, i gde drvece raste tri puta vise, postoji jedna zemlja zvana Veselija, a ja u njoj imam jednu osobu koja mi jako mnogo znaci i koju jako mnogo volim. Jaca wowi Igora...
Jaca_VS nije na forumu  
Marketing: