|
|
|
|
|
|
|
Ljudi ja nisam za evropsku uniju.Ne mogu da volim onog ko me bije a u ovom primeru oni su za nezavisno ksovo i to javni potvrdjuju (znaci nokautirali su nas) A vidim da holandija i francuska cak nisu ni izglasali novi evropski ustav znaci da nije dobar.I kazem vam sto se tice finansija mi treba da zsvrnemo rukave i da radimo (celokupna prizvodnja drzave Srbije ne moze da zadovolji samo potrebe Moskve) a ne da cekamo milostinju koju bi nam oni dali.A uostalom nema dzabe ni kod babe, sto bi oni nama dali bilo sta dzabe?Pa to je samo kao neki vid mita.Oni daju pare a ovi nesrecnici rade sta oni kazu ....Tuzno...( Bolje da celokupnu drzavu usmerimo ka Rusiji.Ljudi sve kupujui placaju u kesu, Sta ces bolje.A i usput javno nas brane i guraju mislim :S Koja je to Tadiceva filozofija.Ne znaci to sto je on, lep ,recit i fin da je u pravu i da vodi dobru spoljasnju tako i unutrasnju politiku. |
|
|
|
|
Decko, proccitaj malo istoriju pa vidi kada su Rusi nasem narodu doneli ista dobro. Carigrad je pao (u ruke Turaka 1453. godine, posto koliko vidim knjigu nisi ni dodirnuo u zivotu)uzdajuci se u Rusku pomoc (obecanu).
Rusija ti je jedna kriminalizovana drzava koja je u vlasti mafije, ni jedan od njihovih "tajkuna" ne moze da se kaze da je stekao pare na nacin koji bar iz daleka i povrsno izgleda posten. Zasto nas nisu branuili kada syu nam takvi prijatelji kao sto ti kazes? A u problematiku bombardovanja 1999. necu ni da ulazim jer je suvise kompleksno da bi ti shvatio.
|
Citat: Autor citiranog posta MARLI |
|
|
|
|
|
Cekaj ,ako u imenu stranke pise da je to Demokratska stranka, onda ostale stranke nisu demokratske? :rolleyes: Te druge stranke verovatno narod nije birao...
Meni se jedino ne svidja jedna demokratska ideja, tj ne znam da li je ideja ali je u skladu sa zakonom, a to je da na Lokalnom nivou postoje svadje koje izbijaju iz sledeceg razloga:
Primer:
Izabrano je 13 Radikala i 10 Demokrata. (znaci primer)
Demokrate ''potplate'' trojicu Radikala.
Demokrate hoce sada vlast.
Radikali nemaju vecinu.
I onda Milan Markovic govori kako je to sve legalno a uopste ne polazi od toga da su ti glasovi kupljeni !
Znaci: Racuna se COVEK, on NOSI VLAST, a ne NAROD koji stoji iza njega.
Sad posto je on izdajica njegov glas se i dalje vazi?!
Narod NIJE izabrao coveka koji ce da predje iz jednog tabora u drugi.
Koja je to demokratija?!
A da odgovorim na temu.
Zasto narod glasa za "demokrate"?
Zato sto hoce da zivi na visokoj nozi a da ne radi nista.
Zato sto Demokrate obecavaju Evropu koja je sve dalje.
Pri tom pricaju pricu da treba da se uhapse Haski optuzenici, a da stvarno to neko iz Vlasti SME da uradi, odavno bi bili uhapseni.
Zato sto je Velja doveo Samantu Fox.
Zato sto i sami zele da budu deo narkomana, lopova i td.
Zato sto narod ima strpljenja i zeli da ceka 2015 godinu.
Zato sto Radikali ne vole Amerikance.
Zato sto Radikali govore da Evropska Unija nece doneti nista dobro.
Zato sto narod ne zeli vise da ratuje.
Zato sto vise mladi ne zele da sluze vojsku.
Zato sto i glumci i pevaci, koji ne bi trebali da se bave politikom, mahom propagiraju demokratske stranke.
Zato sto Srbin vise ne zeli da bude ''seljak''.
Zato sto nam ne treba Kosovo.
Zato sto nam mozda ni Vojvodina ne treba.
Zato sto demokrate imaju podrsku patrijarha.
 |
|
|
|
|
Sto se kupovine glasova tice - to je ipak prica rekla-kazala. Ali propust u sistemu - mandate dobija lista i daje ih coveku (odborniku) koji ih dobija u privremeno VLASNISTVO! I sve dok je sistem takav - bice i preletaca i to je najnormalnija stvar. Kao sto je najnormalnija stvar da clan borda direktora jedne kompanije za vece pare predje u konkurentsku. Ali to "vama" nikada nece biti jasno jer jos zivite u kamenom dobu!
A to da neko hoce da zivi na visokoj nozi a ne radi nista - to bas rade Toma NIkolic i Aca Vucic - u zivotu nista nisu radili a imaju mnogo vise od ljudi koji se ubijaju od posla. Ne kazem da su jedini ali ti si rekla da ljudi koji glasaju za drugu struju to zele. Ja bih pre rekao da glasaci SRS-a hoce "leba bez motike" jer ja ne znam u ovoj zemlji coveka koji je trazio posao da ga nije nasao i koji radi a ne zaradjuje!