Pogledajte jednu poruku
Old 12.10.2007, 11:11 AM   #16
kico

kico's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 05.08.2007
Godine: 20
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku kico Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku kico

Ljudi ja nisam za evropsku uniju.Ne mogu da volim onog ko me bije a u ovom primeru oni su za nezavisno ksovo i to javni potvrdjuju (znaci nokautirali su nas) A vidim da holandija i francuska cak nisu ni izglasali novi evropski ustav znaci da nije dobar.I kazem vam sto se tice finansija mi treba da zsvrnemo rukave i da radimo (celokupna prizvodnja drzave Srbije ne moze da zadovolji samo potrebe Moskve) a ne da cekamo milostinju koju bi nam oni dali.A uostalom nema dzabe ni kod babe, sto bi oni nama dali bilo sta dzabe?Pa to je samo kao neki vid mita.Oni daju pare a ovi nesrecnici rade sta oni kazu ....Tuzno...( Bolje da celokupnu drzavu usmerimo ka Rusiji.Ljudi sve kupujui placaju u kesu, Sta ces bolje.A i usput javno nas brane i guraju mislim :S Koja je to Tadiceva filozofija.Ne znaci to sto je on, lep ,recit i fin da je u pravu i da vodi dobru spoljasnju tako i unutrasnju politiku.

Poslednju izmenu radio/la kico: 12.10.2007 u 11:15 AM.
kico nije na forumu   Odgovori sa citatom