...a medju nama, Srbima, kao nema dijabola koje bi se tukle na svakom koraku? Ma nije nego....mirna smo mi nacija.
Prebili ga, jesu. Zao mi coveka. Prebile ga stoke, koje se mogu naci u svakom narodu.
A ovaj thread mi se ni najmanje ne dopada, iskreno receno, jer je postavljen tako da izazove dodatnu mrznju medju Srbima i Hrvatima.
Posto ste na thread-u o Titu velicali i njegovo doba, njegovu dikaturu, kako se lepo zivelo u SFRJ, bla bla bla bla, onda zaista ne vidim ni jedan razlog zasto bi sada na velika zvona kacili da je Srbin prebijen od strane Hrvata, ili Hrvat od strane Srba, jer.... za vreme Tita su ti Hrvati bili secer i med, zivelo se u "ljubavi i slozi", tako da...secajte se starih, predivnih dana komunizma, u komu su "ljubicice bele" cvetale na svakom koraku.
I da, ne ocekujem bas nesto preterano da neki ovde realno sagledaju situaciju, posto te osobe dele izbeglice po poreklu, a ne po humanim, ljudskim obavezama.
Aj u zdravlje.