Tema: Tito
Pogledajte jednu poruku
Old 10.10.2007, 10:56 PM   #161
_Anna_

_Anna_'s Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 15.09.2006
Godine: 25
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku _Anna_

Sve podatke koje ti meni govoris su one price usput pokupljene, siptari, e oni su ziveli dobro mi ispastamo i slicno....
Jbg tada je vladala utopija bratstvo i jedinstvo i ljudi su verovali da ce zauvek da tako bude...niko nije razmisljao sta ce da bude posle...a dugovi su normalni za svaku zemlju, to nije nista strano...ako je jedna SAD u deficitu onda je jasno sve...uostalom on je radio kako je mislio da je najbolje za ovu zemlju i vala jako dobro se zivelo i bili smo tada neko i nesto i crveni pasos je otvarao sva vrata i drzao nas u vezi sa inostranstvom...
Samo jos nemoj da pocnes da mi pricas kako je bilo zabranjeno slaviti slavu - jer svi koji to tvrde neka se raspitaju malo kod starijih. Ta ideologija je propagirala jedno, a pripadnici te ideologije nisu mogli i jedno i drugo - tako da nisi mogao biti drug clan i slaviti slavu - jer su to suprotni stavovi i znacilo bi da taj neko nije prihvatio ideologiju, svi koji nisu bili clanovi partije mogli su da slave slavu bez problema...da je ulakanjao one koji su hteli da prave razor u zemlji i drmaju polozaj vlasti - jeste, ali to rade svi koji su na vlasti na ovaj ili onaj nacin....Sada moze da se sastanu mlade usijane glave i da pljuju po Titu, ali on je bio veliki covek i to ne moze niko da mu ospori...sta su posle uradili i kako su odrigrali to je vec diskutabilno....Sve u svemu.....razumem da smo mladi i besni jer nemamo to vreme koje su imali nasi roditelji i bake i deke, ali pitajte njih sta misle o tim vremenima i Titu...ja znam da je moja majka bila ponosna pionirka i da su svi od reda plakali kada je umro...tugovalo je "pola" planete...