Pogledajte jednu poruku
Old 10.10.2007, 12:41 AM   #72
kico

kico's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 05.08.2007
Godine: 20
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku kico Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku kico

Radikali su stranka koja ne bi dozvolila da nas gaze i ponizavaju kao sto to rade danas.A sta treba da predaju hagu nase SRBE?Pa to se unpared zna da ce biti osudjeni ili ubijeni kao slobo, sto seselju ne sude vec 5 g?A celokupna proizvodnja srbije ne moze da zadovolji potrebe moskve.I zasta ce nama evropska unija kad su nas bombardovali, izblamirali i sad jos hoce da nam uzmu kosovo?A povrh svega bamobardovanje su navali akcijom "milisrdni andjeo" koja je usput isla mimo saveta bezbednosti (Znaci eligalno)....Prema tome niko nema pravo da ih krivi jer ljudi su u pravu a demokrate su jedna lopovska organizacija na celu sa Tadicem koji usput u centru hrvatske pfred 20 000 ljudi se izvinjava hrvatim za akciju oluja koja je proizvela iseljenje 200 000 hiljada srba!Toliko od kica....Nadam se da ste bar malo razumeli a ako niste onda jbg vas problem.