Pogledajte jednu poruku
Old 09.10.2007, 02:23 PM   #17
Jaca_VS

Jaca_VS's Avatar

Status: Superwomen
Korisnik od: 25.10.2006
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Jaca_VS Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Jaca_VS

Vuk Bojović i radnici blokirali zoo vrt
Ponedeljak, 8. oktobar 2007. 19:04

Direktor beogradskog zoološkog vrta Vuk Bojović i njegovi radnici sprečili su uklanjanje bespravno postavljenih objekata u tom vrtu, saopštio je Beoinfo.

Prinudno izvršenje je prekinuto zbog toga što je direktor zoološkog vrta Vuk Bojović sa radnicima zoo-vrta blokirao ulaz i tako onemogućio uklanjanje bespravno podignutih objekata, navodi se u saopštenju.

Prilikom ove akcije izostala je asistencija pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, prenosi dalje Beoinfo.

Sekretarijat za inspekcijske poslove Beograda, u postupku inspekcijske kontrole zoo-vrta, utvrdio je da je na toj površini, koja je javna površina specijalne namene, bez odobrenja postavljeno sedam privremnih objekata.

Od toga jedan objekat je u vlasništvu Društvenog preduzeća "Zoološki vrt grada Beograda”, a šest u vlasništvu fizičkih lica, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Izvor: Mondo

Eto. Nepravilnosti ima, a on nece da ih pusti. I sta sada da se radi? Kako to nesto sto je u tom Zoo vrtu moze da nasteti ljudima? I kako mi da znamo sta je to? :confused:
Tamo daleko, na drugoj strani sveta, gde Sunce sija toplije nego ovde, i gde drvece raste tri puta vise, postoji jedna zemlja zvana Veselija, a ja u njoj imam jednu osobu koja mi jako mnogo znaci i koju jako mnogo volim. Jaca wowi Igora...
Jaca_VS nije na forumu