Pa ni po Darvinovoj teoriji nije samo majmun evoluirao, a ni po zvanicnoj teoriji evolucije.
Nisu se vrste 'nadogradjivale', sve su evoluirale (po Teoriji Evolucije!!). Ja sam navodio samo primere coveka jer si 'nasao neku rupu tu', ali evolucija ti opisuje razvoj visecelijskih organizama, razvoj kicmenjaka, prelaz od riba do vodozemaca, od vodozemaca do reptila, od reptila do sisara, od reptila do ptica, nastanak vise vrsta ptica, sisara itd itd..
Imas prvu vrstu, prirodna selekcija utice na to da jedan deo evoluira u podvrstu, zatim deo podvrste evoluira dalje, dok je prva vrsta ili opstala (jer nije prirodna selekcija uticala na celu vrstu, ili je uticala na sve pod razlicitim okolnostima, pa je prva vrsta evoluirala u dve tri ili pet vrsta..) ili je izumrla. Tako da i dalje ne znam o kakvim ti nadogradnjama pricas. Vodozemci nisu samo dobili noge, nego su izgubili peraja, prestali da disu na skrge, ali su dobili pluca. To je evolucija, ne nadogradnja.
Hipoteza je predpostavka, teorija nije predpostavka. Zato i kazem da se ne razumes u terminologiju. I niko ne kaze da teorija evolucije nece biti dopunjavana i menjana, samo srz ostaje ista jer postoje neoborivi dokazi za to.. fosili.
I ne izmisljam toplu vodu, nego ti imas predrasude prema nauci jer u svom imenu nosi 'teorija'. Pa uzmimo i da je hipoteza (ne teorija - hipoteza), imas li i jedan jedini dokaz da osporis bilo sta u evoluciji?
I koji to dokaz nije validan? Do sada nisi naveo ni jedan kontra argument, samo ponavljas kao papagaj: 'to je teorija, to je teorija'. A i dalje ne znas ni sta je teorija, ni na cemu se zasniva.
|