Pogledajte jednu poruku
Old 03.10.2007, 09:55 AM   #221
Minea

Minea's Avatar

Status: Moderatorka
Korisnik od: 14.08.2006

Citat: Autor citiranog posta DaNgErOuS^GiRl
View Post
ti ako volish da gledash lopovluk i budesh saucesnik je jedna stvar..krstenja, sahrane i ostalo se ne bi trebalo naplatjivati...naravno da niko ne tera naraod (ne ono cisto teranje..e morash dati) vetj se to radi MANIPULACIJOM

pravi vernici se ogradjuju od Crkve...sva sretja videh ih par na ovom forumu (;

mene se tiche samo sa aspekta lopovluka i niceg drugog.. za ostale vere ne znam niti me zanima...zivim u Srbiji ne u Pakistanu
Ja ne vidim nikakav lopovluk u tome je razlika ali to ne znachi da sam ja slepa kod ochiju...
A to shto ti vidish neku manipulaciju, hm ...Pa ako ti neko kaze vasha je dobra volja da li ce te neshto dati to ne znachi da manipulishe sa njim..Ili ti hocesh da kazesh da su oni koji idu u crkvu i celivaju glupi, pa ne shvataju...

A shto se tiche pravih vernika, po chemu ti rasudjujesh ko je pravi vernik a ko ne?
Bash me zanima...
Ti si vernik zato shto se ogradjujesh od crkve i pljujesh po njoj a ja nisam zato shto je branim i poshtujem ..Hm
Vrlo chudno respektovanje ovo do sada nisam chula...Da se pravi vernici odrichu svoje crkve...