|
Citat: Autor citiranog posta Aenima |
|
|
|
|
|
Da li ovde neka od devojaka silovana ili sexualno zlostavljana? |
|
|
|
|
Ne, i NE zelim da budem!
|
|
|
|
|
|
Da li neko od vas muskarac ima kontakt sa silovanom ili sexualno zlostavljenom osobom? |
|
|
|
|
Ne, i NE zelim da iko od meni bliskih, manje bliskih, rodjaka, komshija, dalekih rodjaka, stranatza, poznatih i nepoznatih bude silovan/a!
|
|
|
|
|
|
jer silovanje, kao takvo, vuce sa sobom ogromne psihicke posledice.......
Od cinjenice da te zene celog svog zivota u sebi pokusavaju da nadju razlog zasto su silovane, do cinjenice da silovane zene retko kada mogu 100% biti opustene za vreme sexualnog odnosa sa voljenom osobom, jer strah, koji silovatelj usadjuje zrtvi silovanjem je neopisiv i uvek prisutan kada se radi o bilo kakvom sexualnom odnosu. |
|
|
|
|
Ne zelim da dodjem u situatziju koja tje u meni izazvati strah...
|
|
|
|
|
|
I molim vas, ostavite razmisljanja tipa: Kastracija ili smrtna kazna po strani. To je neopevani non-sens, jer osobama sa sexualnom devijacijom pomaze samo dozivotno posmatranje i lecenje na nekoj psihijatrijskoj klinici. |
|
|
|
|
Meni tje pomotji da znam da je osoba, ne osoba...da je takav SKOT (!) mrtav, da ne moram da strahujem da li tje to danas, sutra (ne daj Boze ) i meni da se desi jer uje on na slobodi, kao shto je bilo skoro u BG-u.
|
|
|
|
|
|
Nije mi jasno, kako ikome kastracija ili smrt nekoga moze pasti na pamet kao kazna? Ako mislite da ce se psihicko stanje zrtve popraviti time, sto ce neko uprljati ruke krvlju njenog mucitelja...grdno se varate. Nema ni najmanje potrebe da se ikome oduzme zivot ili deo tela kako bi "pravda bila ispostovana". To je jednostavno kontraproduktivno i nista vise. |
|
|
|
|
Meni pada na pamet i UVEK tju biti ZA smrtnu kaznu za takve skotove! Meni tje biti lakshe da znam da je mrtav i da ne moram da budem u strahu od njega, ne bih volela da znam kako je zrtvi..ikad.. Nijedan se ne zaustavlja na jednom silovanju, i po pravilu se, i posle odlezane kazne (ako i bude kaznjen) vratja istim bolesnim 'radnjama'... Zive zakopati...da umre u agoniji..