Stalno citam na ovakvim i slicnim temama kako u Srbiji narod malo radi, kako smo lenji, kako ovo, kako ono... Ovde narod rmba za male pare i zato kuka, daleko od toga da se ne radi...
Ja sam vec pisala negde, da u Srbiji ne moze da se zivi dobro, da zelim da odem.. i td i td..... Ali necu da odem sve dok bas ne puknem ono... psihicki... i dok budem imala kakav-takav posao ... a i ljudsko sam bice, volim svoju kucu i drzavu.... Drzim se tu, eto jer se nadam bice bolje....
Ali gledam sta pisete, imali ste tu srecu da odete negde gde se bolje zivi i ne zelite da se vratite. Ja da sam otisla negde nikada to ne bih rekla. Uvek bih htela da se vratim.
ok prljavi smo, duva kosava kod nas, sto rece crno (cini mi se), pa kad dodjete ovde sve vam nakako prasina i to. Ovde vam je sve kaljavo, Beograd je raskopan i td. Pa ne znam mrsko vam da gledate ciganska naselja... Pa i meni je. Pa sta sad?
Sta ....mi smo sad jadni i bedni sto volimo Zemun u kome duva prasina i Beograd koji je sav oronuo i takav kakav je , a vi ste otisli pa ste sad fini i sad volite sve sto vam tamo cisto i lepo...? Zar nema tu ono... kao neki osecaj... pa ovo je moja drzava? Neka ljubav minimanlna..ono nesto...?
M jok? To se izleda izgubilo kod svih koji su odavde otisli. Cudi me da jos uvek pricate srpski.