Pogledajte jednu poruku
Old 20.09.2007, 08:30 AM   #29
DUSAN

DUSAN's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 15.09.2006
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku DUSAN

@Canon,iznenadilo me je bas tvoje pisanje o Srbiji,s obzirom da su me odusevili tvoji postovi o religiji .Ziveo sam nekoliko godina u Nemackoj i vratio se u Srbiju.Ovde mi je lepo.Moze da se sasvim pristojno zaradi,ako se radi.Zeleo sam i ja nekada da pobegnem odavde.Video sam kako je tamo.Bilo bi lepo da je tako i u Srbiji.Ali ni tamo to nije postojalo od pamtiveka nego su vremenom ljudi stvarali sve bolje i bolje uslove zivota i rada.Ovde su 1945 godine komunisti dosli na vlast,unistili sistem vrednosti,privatnu svojinu i inicijativu i elitu koja je vodila zemlju.Tako je bilo 60 godina,potom su dosli komunisti-'nacionalisti' i jos vecu stetu napravili.Srbija je i dobra kroz sta je sve prosla u dvadesetom veku i mislim da iako ima dosta negativnih stvari u njoj,resenje nije pobeci,nego potruditi se i boriti se za nesto bolje u zemlji u kojoj si rodjen.Lakse je dobiti sve to na posluzavniku u zemljama gde su se generacije ljudi takodje borile i stradale za to sto imaju danas.Ovo je ipak raj na zemlji i ovakve zemlje,u pravu si,nema nigde.Takodje mislim da je ni vecina sopstvenih stanovnika,na zalost,ne voli .Ali mnogi postanu svesni toga kad odu daleko od nje ,osim onih kojima tudja g...a lepse smrde.
DUSAN nije na forumu   Odgovori sa citatom