Pogledajte jednu poruku
Old 18.09.2007, 06:09 AM   #22
yeca

yeca's Avatar

Status: Administrator
Korisnik od: 09.08.2006
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku yeca

slazem se.... najvsihe je zastupljeno psihicko maltretiranje pa onda slede i fizicko...

Citat:
posto ima slucajeva gde su 2 devojke silovale taxistu (engleska) koji je posle toga preminuo..no dobro ovde pricamo o zenama zrtvama mi nismo bitni )
heehh ovo nigde nije zakonom regulisano..mda mozda bi i trebalo... opet sto se tice pojedinaca verujem da se ne bi bunili i da budu silovani :PP

Citat:
Koji je krajnji cilj ako se obuces izazovno....? Zar nije ono, da me neko pogleda ili da me neko zapazi...? I kad te zapazi i ''zagrize'' , musko krivo ili ti kriva ?
pazi, ako ja zelim da se obuchem izazvno to je apsolutno moja stvar (ovo samo navodim kao primer, jer se inache tako ne oblachim)
opet sta je izazovno je relativna stvar, jer poremetjenog muskarca i rolka moze da napali!
dakle ako ja obuchem minitj i top i ponasham se normalno npr u diskoteci... zar stvarno mislish da sam ja kriva ako me neko siluje? a pritom se sasvim normalno ponasham?

i na kraju slazem se sa buvicom.. i opet napominjem da nije samo napastvovanje u pitanju.. u pitanju je vrlo cesto DUGOROCNO PSIHICKO zlostavljanje, koje nema apsolutno nikakve veze sa oblacnjem!!

..::mail::..yeca@diskusije.net
yeca nije na forumu   Odgovori sa citatom