Pogledajte jednu poruku
Old 18.09.2007, 05:15 AM   #12
yeca

yeca's Avatar

Status: Administrator
Korisnik od: 09.08.2006
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku yeca

omg prosto ne verujem sta citam... ako se slobodno obuchem to znachi da neko treba da me siluje tj da sam to izazvala??? NE VERUJEM!!!

samo zlostavljanje je daleko vetji pojam od silovanja...npr koliko je samo zlostalvjanih zena u braku?? vetjina vas ovde potencira devojke... pa dobro bre ljudi mislim da je najvetji broj zlostavljanih zena upravo u brakovima... ne razumem da li i one oblache dopicnjake pa ih treba psihicki i fizicki maltretirati???

ako vetj potezete temu silovanja, onda svakako znate da je tu pomeshano vishe socioloshkih fakotra!! juce je silovana prodavacica u butiku...da li je i ona bila gola??? ej jbt na radnom mestu!

ovde opravdavate cin zlostavljanja... i onda se posle pitamo zasto se zene slabo prijavljuju....pa zasto bi se prijavile da bi ih komshiluk osudio i rekao...e ti si to sama izazvala

mislim da sama rec zlostavljanje prilicno opisuje o cemu se tu radi i da apolutno ne postoji nikakvo opravdanje za pocinioca radnje!!

vremena se menjaju, nacin oblacenja i trend... za 50 godina mozda tje ribe setati u donjem veshu, ali to pobogu ne znaci da te deovjke/zene treba silovati

o bem ti logiku... opravdavate zlostavljanje :S

..::mail::..yeca@diskusije.net
yeca nije na forumu   Odgovori sa citatom