|
Citat: Autor citiranog posta Canon |
|
|
|
|
|
Dok sve ovo pisem, izvodim zakljucak da u Srbiji ipak moze da se zaradi, jer upravo sam se setila da sam uhvatila negde da si zadovoljna i da imas trogodisnji plan za kupovinu stana. Meni bi trebalo vise od 3 godine rada da kupim stan ovde. |
|
|
|
|
Izvinjavam se unapred za off..Ma treba i nama..nama je to u planu (te 3 god), sa ushtedjevinom od ranije, za stan koji nije vetji od 25 kvadrata (garsonjera), i koji je na periferiji grada, daleko od tzentra (mada u Novom Sadu nishta nije tako daleko)...zajednichki nas dvoje, svako po tri posla.. Da kupujemo stan sami, i imamo kao svi normalni ljudi po jedan posao..mislim da ga ne bi kupili nikad, ne bi bili u mogutjnosti jer sve ode na rachune...tzela plata. Da sam na tvom mestu..ne znam..al' verovatno isto tako nikad ne bih pozelela da se vratim..mada je to, trenutno, samo nagadjanje. Ljudima koji odu sami, bez ikog svog, bez ichije pomotji i uspeju da se snadju...mogu samo da se divim. Mislim da josh uvek nemamo hrabrosti za tako neshto, ili nas josh drzi nada da i ovde ima zivota za nas..il' smo prestali da se borimo. Znam samo da nikad ne bih mogla da odem sama, ne bih imala petlju...