Evo mene opet na ovu temu .. juce su se vratili par clanova moje porodice sa letovanja u Srbiji i mogu vam reci da su sada zvanicno svi potpuno razocarani zivotom tamo i da su jednostavno srecni sa ovim sto imaju .. ne bih da sada ugrozavam nikoga ali vam mogu reci da je moj brat ljubio pet puta svoj krevet posto u dva meseca dok je bio u Srbiji nije spavao kako treba.
Ne znam sta da vam kazem ali jednostavno ne vidim da ce Srbija izaci na nesto bolje u skorije vreme posto je situacija toliko losa da ko zna sta moze izvuci zemlju tako da bas ne verujem da je vracanje i neka opcija ..
Sto se tice toga da ljudi rade .. pa ljudi .. ovde se barem plati za ono sto radim a ne kao u Srbiji u kojoj dobijes platu za mesec Maj u Oktobru .. i da sad ne vodim primere .. ovde se jednostavno plati ono sto radis i nema nikakve brige .. jeste da uzmu na porezu ali brate i plate ti posteno da taj porez i ne osetis ..
Znam da sam mozda i ja tek sad krenuo u taj " odrasli " svet sa 22 godine ali ovo je moje licno misljenje.