kalamiti s tvoje tacke gledano i s moje odavde delimicno si u prav ali canon u ovom postu mise bas svidja bas je to pametno rekla s tim d au mom slucaju ima izmene ne radim bas od jutra do sutra ako radim dnevnu smenu to je 8 sati maximalno sve duze sto radim to je prekovremeno imoj licni izbor d ali ocu da radim ili ne a ako radim nocne onda je to 10 sati rada.
zaradi se dobro ali opet to dok posaljes tamo posaljes ovamo ovom onom ostavis sebi i to je to.
mozes da putujes mozes sve i svasta ali....
iskreno ja nisam bila kuci 7 meseci vec znaci neko vece sam bas bila prsla s mozgom doslo mi je da odem sam ona dva dana ako nista ali.... okrenes se pogledas oko sebe i shvatis da nije bas sve tako.
tesko je doci uloziti sve i onda odustati ja to sebi nikada nebi oprostila ali apsolutno nikada pogotovo sto je norveska jako lepa zemlja za mene pogodna apsolutno.
a i moj rad jbg ta dezurstva sto rece canon znaju dovesti do ludila ali sve mi je to ok kad se setim da zelim biti hirurg gde ce mi tad biti porodica dezurstva i oztalo- mogu sve to vec sad da zaboravim.