Pogledajte jednu poruku
Old 10.09.2007, 12:09 PM   #10
crno

crno's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 29.04.2007
Godine: 22

jes da to ima logike kad odes naviknes se promenis se i ti i tvoj zivot i razmisljanja i zelje bas bukvalno receno sve

ja nebi izdrzala jer moji roditelji su dole sestra mi je dole baka mi je dole i jos neka draga rodbina, ali porodica mi je na prvom mestu zasto nebi toliko dugo izdrzala a da mogu da odem.

slazem se s tim da s enebi mogla zauvek vratiti ali bi volela otici u posetu da vidim moje, a sem toga i prijatelji su mi dole
sad to sto si rekla za prijatelje ima logike osetila sam i ja to ali ipak imam par stvarno vrednih.

a to za vile kuce vikendice i ostala laprdanja s eapsolutno slazem jer ni meni to nema nikakve logike.
mislim cuj gasterbajter
ccccccccc
pa nisam ovde 20 god da bi se mogla tako nazivati ali za sve ljude odozdo cim odes odma si iste sekunde gasterbajter.
nema logike apsolutno al jb sta d as eradi.
p.s. moji meni ne mogu doci u posetu i nemam pojma akd ce uopste moci jer ja jos uvek ne ispunjavam uslove da bi mogli doci.

ali obrni okreni ni ja nec otici kako je krenulo bar godinu dana