Pogledajte jednu poruku
Old 06.09.2007, 05:50 AM   #6
Minea

Minea's Avatar

Status: Moderatorka
Korisnik od: 14.08.2006

Citat: Autor citiranog posta The Lyricist
View Post
Da, ali... Sta reci o devojci koja izadje sa trakom za kosu na dupetu umesto suknje, i onda posle kuka: "Jao, pa zasto me svi gledaju..."
:\
A verujem da (kao sto vec rekoh) njihov pojam seksualnog zlostavljanja i moj - nisu bash isti...

A ovo jeste... :\
I nesto nisam siguran da ce se skoro promeniti... :s
To si upravu da je sistem vrednosti poremecen i da svaka devojka misli ako se vishe skine nacice boljeg dechka ili ti sponzora, nema tu vishe nekog merila niti kulture oblachenja...
Ali sve je to kriv shund od nashe tv, koja je napravila ovakkvu omladinu kao shto je danas jer ako je jednoj devojchici idol kako se obuche Seka Aleksic ili ti ostale goluguze pevachice shta onda uopshte mi mozemo uraditi po tom pitanju...
Nedavno je Radiodifuzna agencija ili ti RRA uvela neke normative shto se tiche oblachenja i pojavljivanja na tv ali i dalje se to ne sprovodi..
Tako da je ovde problem suvishe dubok i kad bi ulazili u svaka sitna crevca opet ne bi nishta dobili...
Ali opert kazem po meni sve to nije razlog za seksualno zlostavljanje niti opravdanje ...
Ono postoji naposlu, ulici u kaficu svejedno...
Vechito se vodila polemika ko je kriv onaj shto zlostavlja ili onaj koji je zlostavljan....

ps:A shto se tiche tvog komentara da se to nece skoro promeniti mislim da hoce samo je potrebno vreme....