Pogledajte jednu poruku
Old 03.09.2007, 08:37 AM   #7
Misha88

Misha88's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 10.08.2007
Godine: 19
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Misha88

da... ja sam uclanjen u:
1) oz Bulevar (kod Slavije)
2) oz Sat (Knez)
3) oz Dob (Dom omlaTine)
4) oz na 13. spratu Beogradjanke - uopste se ne trude da nadju poslove

Do sada su u navedenim oz prema meni i mom drustvu bili uzasni...
Prvo- sto vam nikada ne kazu tacno kolika je plata i koliko se ugradjuju, drugo- kada preporucuju posao nikada ne kazu sve ili kazu nesto pogresno, trece- ne stite svoje clanove od izrabljivanja na nadjenim poslovima (a to pise na nekimm clanskim kartama), cetvrto- oni nalaze poslove ali ne obavestavaju (ili retko, retko kada jave) nego ocekuju da mi njih jurimo i zovemo svaki dan - a kada to radimo onda su nekulturni, nestrpljivi i td... Peto- ljute se kada odbijete ponudu i kada ste iskreni i kazete da vas ponudjeni posao ne zanima, sesto- svi ti salterski sluzbenici su kao sto sam vec rekao nadmeni, ne vaspitani, misle da su bogom dani i cinjenica je da su svi zaboravili da su oni tu zbog nas a ne mi zbog njih (izuzetaka skoro da nema - u bulevaru me je "intervijuisao" neki klinac koji nema veze sa mozgom a pritom me gleda sa visineeeee, posto mu mama radi tu)... i bas zbog toga sam prestao da jurim sve te idiote i nasao sam posao! sam!

zato ako se vec uclanjujete, ne mojte da placate uclanjenje vec im recite da ga odbiju od prve plate... =)
Wildest time, my fortune faded...

joooooooj kaaaako mi se ovaj deo moTtTa po glavi...
Misha88 nije na forumu   Odgovori sa citatom