Status: Diskutant
Korisnik od: 06.10.2006
|
@marli jel tebi neko brani da budes radikal? zasto ti onda pljujes po meni zato sto sam politicki neopredeljen? molim te zavrsi sa ironijom i ako ti je stalo da se prepucavas, prepucavaj se sa demokratama, ima ih ovde, mene, sto se politike tice zaobidji. sama si rekla da si otvorila ovu temu da bi demokrate mogle da pljuju po radikalima. ocigledno je da sama trazis svadju. jel to to sto vi radikali cinite za srbiju? svadjate se sa protivnickom stranom, i to ne samo po demokratama, vec si ovim primerom sama pokazala da pljujete po svemu onome sto je neradikalno. isti slucaj kao sa demokratama, koji pljuju po svemu sto je nedemokratski. iskreno ako budem glasao glasacu za neku narodnu seljacku stranku, jer mi je muka i od radikala i od demokrata.
sve sto znaju i radikali i demokrate je da samo seru, a nista konkretno ne rade. sve sto je uradjeno od 2000 godine uradjeno je da bi se "isprao" novac ili pred izbore. ja nemam nista ni protiv parkova, ni protiv trgova, ali posaljite malo te svoje poslanike, nek izadju na teren, neka vide sta narodu treba, neka vide, nazalost koja smo beda i sirotinja, neka ih pitaju da li im trebaju usrani trgovi i parkovi ili im je preca struja, telefon, grejanje, kanalizacija... pomenuo sam da sam bio bar u 500 kuca, jer mi je takav posao i garantujem ti da znam mnogo bolje kako ovaj jadan narod zivi bolje i od tvog predsednika Tomislava Nikolica. Ja na srecu imam sve sto mi je potrebno, ali mi je lose. Lose mi je da gledam kako se ovaj narod muci da prezivi, dok vi pricate bajke o nekom diznilendu u srbiji. dok vasi govnari od poslanika spavaju u skupstini, cackaju nos, citaju novine, jos malo ce poceti da nose laptopove u skupstinu da opice koji pasijans dok onaj tamo za katedrom iznosi neki predlog. I sta ocekujes da ti kazem da si u pravu? Nazalost ja sam taj koji nema stav, iako su moji stavovi savrseno jasni i ovo sto je gore napisano je surova istina, zao mi je sto ste omadjijani pricama ovih demona od politicara u srbiji, koji samo gledaju da iskoriste svoje funkcije da obezbede sebe i svoja pokolenja, a za to kako narod zivi ih savrseno zabole uvo
Iako se u vecem delu nisam slagao, ovoga puta se moram sloziti sa @cuore sportivom. tacno je da sve stranke zaposljavaju svoje tamo gde imaju vlast. do 2000 su svi sps-ovci bili na direktorskim mestima, od 2000 su to demokrate, kada bi kojim cudom radikali dosli na panj istog casa bi sve demokrate poskidali sa funkcija i postavili njihove ljude, nemoj da se lazemo.
I samo na kraju jos jedan citat:
"Lose ces proci u zivotu ako se priklonis nekoj strani" - ja to nisam rekao. ali deo ovog cirkusa necu biti. rekao sam kada bude neko stvarno pokazao da hoce da radi za dobrobit ove drzave imace moj glas. ovi lopovi nece - ni jedni ni drugi
I na kraju jos jednom, stvarno bi bilo krajnje vreme da zavrsis sa ironijom. nema potrebe da sebe nazivas glupom, neobrazovanom i nepismenom, jer ja to nisam rekao niti to smatram (osim onoga sto sam rekao da ti je glupa izjava, ali to ne znaci da mislim da si ti glupa). nema potrebe da ubacujes "sto ima stav" u moj nick, jer ja imam savrseno jasan stav, svideo se tebi ili ne, ako bilo sta sto sam napisao nije istina, odbrani cinjenicama, a ne otrcanom frazom da ja filozofiram, jer ja ne filozofiram, vec pricam realno, a to sto vi koji imate politicke stavove, necete da prihvatite realnost i istinu, to je vas problem. ako mozemo da se druzimo i da pricamo o nebitnim stvarima, mozemo, a ako ne, nikom nista, al nema potrebe da se raspravljamo o nekim glupostima na koje ne mozemo da uticemo ni ja ni ti. ima mnogo jacih i vecih i od mene i od tebe, i od svih nasih politicara na celu sa predsednikom tadicem, ko se pita i ko odlucuje o tome.
ko je shvatio, shvatio, ja sam sa ovom temom zavrsio
|