Pogledajte jednu poruku
Old 30.08.2007, 02:39 AM   #29
MARLI

MARLI's Avatar

Status: Global Moderator
Korisnik od: 16.02.2007
Godine: 23
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku MARLI

Citat: Autor citiranog posta gile80
View Post
pas koji laje ne ujeda da u pravu si. nazalost ja gledam sve danasnje politicare kako laju godinama, a nijedan da ujede. kao sto sam pomenuo dok se oni prse trgovima, parkovima, trotoarima, ulicama zorana djindjica i sl. ljudi nemaju telefone, vodu, grejanje, normalnu struju u 21. veku. jel to vama normalna drzava?
Izvini a jel tebi normalna drzava gde ces dobiti posao (npr konkretno u opstini Surcin) , imaces platu 70 000 dinara i vise , neces raditi nista ceo dan, samo da si clan DS-a... Jel to normalno? Izvini, ja preko toga necu da predjem i zato i glasam za Radikale.

I vise postujem ljude suprotnog stava nego one koji STAV NEMAJU, a ti ga nemas, sve sto pricas nema nikakav smisao, filozofiras u prazno... Iako mi je jasno o cemu pricas, ali daj opredeli se ili se mani politike.... Nije mi jasno.

Lako je reci, svi su isti. Najlakse.

I zato, ne cenim taj nazovi "stav".

View Post
muka mi je da slusam radikale o njihovim ciljevima, o njihovom odrzavanju suvereniteta drzave, o ocuvanju kosova... neka vucic i nikolic idu da ratuju, ja necu da branim nesto sto je godinama unazad prodavano. de su bile sve te patriote kada su milioni neduznih srba proterani sa tog istog kosova. sigurno nije ni vucicu ni nikolicu zao tog kosova, koliko jos jednom ponavljam mom ocu koji se rodio i odrastao tamo. al ja necu da ratujem
Mene bi bilo sramota da sam musko a da ovo izjavim.

Iako ne podzavam ideju da Kosovo bude Srpsko, vec si to mogao da procitas na temi o Kosovu gde sam lepo rekla ...

Samo se radi o tome kako su neki ljudi postali kukavice u zivotu.
Ima zena koje bi se borile za neku ideju... mene sramota vise od Srpskih muskaraca...
Nevezano za Kosovo...

View Post
umesto da rade sta treba da rade i da ispune bar deo onoga sto su obecali njihova najveca zanimacija je da pljuju po radikalima. time pokazuju koliko su jadni
E , da im je samo to zanimacija.

Oni se vise zanimaju sa kradjama i kriminalom.

To sto pljuju Radikale je samo da bi zamazali oci narodu...dok im druga ruka tamo u drzavnoj kasi..

View Post
Marli tebe niko ni ne tera da citas moje kilometarske postove. ne interesuje me tvoje radikalno misljenje, a jos manje misljenje vajnih demokrata.
Ali ako te ne zanima nicije misljenje zasto se onda bacas u rebuse oko svega toga....?
Sto se uopste petljas u politiku?

View Post
i bolji su moji kako ti kazes nikakvi stavovi, tj. da ih nemam, nego vasi stavovi koje su vam plasirali drugi.kada mi neko sa strane neutralnog posmatraca kaze u pravu si ili nisi u pravu, to mogu da prihvatim, ali komentari nekoga ko fura ideologiju nekulturnog Vojislava Seselja ili zapocetu ideologiju najveceg za nekoga velikana, za mene izdajnika srpskog naroda Zorana Djindjica me apsolutno ne zanimaju. To ne znaci da ja tebe ne postujem, naprotiv nemam nista protiv tebe, ali ja imam svoje misljenje a vi prosledjujete plasirane vam price
Eto i sam razumes da nemas stav. I koju ti politiku onda vodis ovde sa nama?

View Post
I na kraju kratak i jasan moj stav. jedino sto zelim je da srbija zivi normalno. ako vi ovo smatrate normalnim zivotom onda vam svaka cast. a ne interesuje me ni ko ce biti predsednik, ni ko premijer, ni koja stranka pozicija a koja opozicija. jedino sto zelim je "zivot". na kraju krajeva u evropskim drzavama dosta njih cak ni ne zna ko im je predsednik drzave, niti ih to interesuje, jedino smo mi srbi veliki i politicari i vojskovodje i ne znam sta sve jos. sramota
Slazem se i opet cu ti samo reci da mi je jasno o cemu govoris, da hoces da "zivis" , ali ne znas kako? Prosto , ne odgovara ti ni jedno ni drugo a hoces da ti bude bolje, cekas da ti svane, da neko drugi postavi ovu zemlju na noge... I koji je tvoj doprinos svemu, sto se samo nerviras oko toga sto ne znas - jel levo ili desno.....

@dingospo ....

I dalje te citam. A pitanja su naravno postavljena tako da bi odgovor bio u stilu VAS VELIKOUMNIH Demokrata - "Popljuvacu Radikale sada ......i bice mi lakse, olaksacu se" ... kao sto su svi i uradili, samo sto im nije lakse , nego se jos vise nerviraju \(nervirate)

Meni je cilj bio da popljujete Radikale i da se vi olaksate , a vi se samo nervirate jos vise.