Pogledajte jednu poruku
Old 29.08.2007, 06:54 PM   #24
dingospo

dingospo's Avatar

Status: Banovani korisnik
Korisnik od: 30.11.2006

Citat: Autor citiranog posta MARLI
View Post
]1. Zasto bi neko danas glasao za Radikale kada su nekulturni, ne zele da saradjuju sa Evropom, brane Haske optuzenike i td...?
Zato sto je narod koji za njih glasa, apsolutno isti kao i oni.
Dakle nekulturan, ne zeli da saradjuje sa Evropom, brani ratne zlocince....
Citat:
2.[/b] Da li vi glasate Radikale?
Naravno. Kao svaki pravi srBski patriJota.

Citat:
3. Da li bi Radikali bili toliko jaki - da su druge ( demokratske) stranke ispunile obecanja od 5-og oktobra?
Prevelika hipoteza, ili receno jezikom prosecnog radikala - "Kako bre/ba ja znam ?".

Ali recimo da ne bi. U slucaju da su demokratske stranke ono sto im ime govori, oni bi trecinu pozatvarali zbog kriminala, trecinu zbog ratnih zlocina i kriminala, a trecini zabranili da se bavi politikom, kako su to uradile i druge zemlje.

Ali posto nismo imali srece, i posto je abolirano sve - ukljucujuci i sistem vrednosti, onda naravno da ne cudi postojanje pomenute stranke u ovakvoj snazi.

Naravno, da su ekonomske reforme bile mnogo brze i efikasnije, te da nije bilo politickih okolnosti koje su iste usporavale, radikali bi postojali, ali na pristojnoj cifri za jednu zatucanu zemlju, dakle oko 10ak%.

Citat: Autor citiranog posta Magick
View Post
Svi oni koji zu danas zivi zahvaljujuci onima koji su dali zivote za njih su spaseni, a veruj mi ima ih i te kako! (E da, i zahvaljujuci "haskim zlocincima")
Kako ne, pa Tudjman je spremao novi Jasenovac, a Alija je ostrio nozeve u intermecu orgija sa saudijskim mudzahedinima, obojica zedni krvi srpske nejaci.

Hanka Paldum je bila cuvar u logoru za Srbe, Mirza Delibasic je igrao kosarku srpskim glavama u Sarajevu, a srpska nejac je bacana lavovima u zooloskom vrtu u istom gradu.

Isprali su vam mozak za vjeke vjekova, ne moras da brines da ces se ikad opametiti.

Poslednju izmenu radio/la TinaOfTrades: 31.08.2007 u 09:20 AM. Razlog: Spoj postova
dingospo nije na forumu   Odgovori sa citatom