|
Citat: Autor citiranog posta MARLI |
|
|
|
|
|
]1. Zasto bi neko danas glasao za Radikale kada su nekulturni, ne zele da saradjuju sa Evropom, brane Haske optuzenike i td...? |
|
|
|
|
Zato sto je narod koji za njih glasa, apsolutno isti kao i oni.
Dakle nekulturan, ne zeli da saradjuje sa Evropom, brani ratne zlocince....
|
Citat: |
|
|
|
|
2.[/b] Da li vi glasate Radikale? |
|
|
|
|
Naravno. Kao svaki pravi srBski patriJota.
|
Citat: |
|
|
|
|
3. Da li bi Radikali bili toliko jaki - da su druge ( demokratske) stranke ispunile obecanja od 5-og oktobra? |
|
|
|
|
Prevelika hipoteza, ili receno jezikom prosecnog radikala - "Kako bre/ba ja znam ?".
Ali recimo da ne bi. U slucaju da su demokratske stranke ono sto im ime govori, oni bi trecinu pozatvarali zbog kriminala, trecinu zbog ratnih zlocina i kriminala, a trecini zabranili da se bavi politikom, kako su to uradile i druge zemlje.
Ali posto nismo imali srece, i posto je abolirano sve - ukljucujuci i sistem vrednosti, onda naravno da ne cudi postojanje pomenute stranke u ovakvoj snazi.
Naravno, da su ekonomske reforme bile mnogo brze i efikasnije, te da nije bilo politickih okolnosti koje su iste usporavale, radikali bi postojali, ali na pristojnoj cifri za jednu zatucanu zemlju, dakle oko 10ak%.
|
Citat: Autor citiranog posta Magick |
|
|
|
|
|
Svi oni koji zu danas zivi zahvaljujuci onima koji su dali zivote za njih su spaseni, a veruj mi ima ih i te kako! (E da, i zahvaljujuci "haskim zlocincima") |
|
|
|
|
Kako ne, pa Tudjman je spremao novi Jasenovac, a Alija je ostrio nozeve u intermecu orgija sa saudijskim mudzahedinima, obojica zedni krvi srpske nejaci.
Hanka Paldum je bila cuvar u logoru za Srbe, Mirza Delibasic je igrao kosarku srpskim glavama u Sarajevu, a srpska nejac je bacana lavovima u zooloskom vrtu u istom gradu.
Isprali su vam mozak za vjeke vjekova, ne moras da brines da ces se ikad opametiti.