|
Citat: Autor citiranog posta MARLI |
|
|
|
|
|
Ja imam samo komentar na ono sto napisa gile80.
gile, covece, koliko god se trudim da te pazljivo citam i shvatim, ne ide mi i nikada mi neces biti jasan. Ne glasas ni za koga A IMAS TOLIKO TOGA da kazes. Smatram te covekom bez stava, i izvini ako uvredim, ali pas koji laje a ne ujeda. Mislim da nema smisla da citam tvoje kilometraske postove kad nemas nikakav stav . Kad sve procitam, ne dodjem ni do kakvog zakljucka, kao i uvek..
|
|
|
|
|
ja imam svoj stav koji je savrseno jasan. mozda ne tebi kao radikalu, mozda ne nekima kao demokratama, ali nekima je savrseno jasno o cemu pricam
pas koji laje ne ujeda da u pravu si. nazalost ja gledam sve danasnje politicare kako laju godinama, a nijedan da ujede. kao sto sam pomenuo dok se oni prse trgovima, parkovima, trotoarima, ulicama zorana djindjica i sl. ljudi nemaju telefone, vodu, grejanje, normalnu struju u 21. veku. jel to vama normalna drzava?
muka mi je da slusam radikale o njihovim ciljevima, o njihovom odrzavanju suvereniteta drzave, o ocuvanju kosova... neka vucic i nikolic idu da ratuju, ja necu da branim nesto sto je godinama unazad prodavano. de su bile sve te patriote kada su milioni neduznih srba proterani sa tog istog kosova. sigurno nije ni vucicu ni nikolicu zao tog kosova, koliko jos jednom ponavljam mom ocu koji se rodio i odrastao tamo. al ja necu da ratujem
muka mi je da slusam i demokrate koji nazivaju ustasama sve one koji su nedemokratski nastrojeni. da nazivaju ustasama ljude koji su pisali srpsku istoriju, koji su za ovu drzavu ucinili pet puta vise nego sto su oni i obecali, a ucinak im je ravan nuli.
bilo koja jedinka ili celina, bilo da je u pitanju neki privatnik, bilo da je u pitanju firma ili politicka partija, svoju konkurenciju ce izbaciti iz igre boljim radom, boljim kvalitetom. da li znate da je zabranjeno ,recimo, reklama za prasak, da stave u reklami, na primer slogan: "ostali praskovi ne valjaju, jedino je nas pravi". mogu reci da je najbolji ali da "spustaju" konkurenciju omalovazavanjem, tj. recima njihov proizvod ne valja - nemaju pravo. a sta rade demokrate. umesto da rade sta treba da rade i da ispune bar deo onoga sto su obecali njihova najveca zanimacija je da pljuju po radikalima. time pokazuju koliko su jadni
o ovome moze da se pise danonocno...
Marli tebe niko ni ne tera da citas moje kilometarske postove. ne interesuje me tvoje radikalno misljenje, a jos manje misljenje vajnih demokrata. i bolji su moji kako ti kazes nikakvi stavovi, tj. da ih nemam, nego vasi stavovi koje su vam plasirali drugi.kada mi neko sa strane neutralnog posmatraca kaze u pravu si ili nisi u pravu, to mogu da prihvatim, ali komentari nekoga ko fura ideologiju nekulturnog Vojislava Seselja ili zapocetu ideologiju najveceg za nekoga velikana, za mene izdajnika srpskog naroda Zorana Djindjica me apsolutno ne zanimaju. To ne znaci da ja tebe ne postujem, naprotiv nemam nista protiv tebe, ali ja imam svoje misljenje a vi prosledjujete plasirane vam price
I na kraju kratak i jasan moj stav. jedino sto zelim je da srbija zivi normalno. ako vi ovo smatrate normalnim zivotom onda vam svaka cast. a ne interesuje me ni ko ce biti predsednik, ni ko premijer, ni koja stranka pozicija a koja opozicija. jedino sto zelim je "zivot". na kraju krajeva u evropskim drzavama dosta njih cak ni ne zna ko im je predsednik drzave, niti ih to interesuje, jedino smo mi srbi veliki i politicari i vojskovodje i ne znam sta sve jos. sramota