Zanimljivo je da misao Magica da neće na lokalnom nivou da glasa za radikale, a na pokrainskom uvek za njih. Pa ajde molim te reci mi a to ko predstavlja radikale na pokrainskom nivou nego radikali sa lokala.
Ne vidim kako su radikali doprineli da se zaštiti Srpski narod van Srbije. Organizovanjem paravojnih formacija, huškanjem naroda protiv svih koji ne misle na isti način kao i oni.
Nemam pojma gde si bio proteklih 15god kada govoriš da Radikali nikada nisu bili na vlasti. Ajde pa gde su bili recimo krajem 90tih, ko je bio ministar informisanja, ko je pretumbao zakon o visokom školstvu. Ko je kažnjavao novinare ako samo a drukčije kažu u odnosu na državne medije, ko je govorio da se ćuti o ubistvu Ćuruvije. Pa ajde kada je izgubljeno Kosovo da li su izašli onda iz vlade ne, nego je i dalje podržavali.
Ajde pre toga sredinom 90tih, umesto da ruše zajedno sa SPO-om vlast SPSa, Radikali su u Srpskoj Reči pisali najcrnje kolumne o Vuku i Danici. Da se drogiraju, piju, 5to kolonaši ........ Pokradeni na izborima za predsednika republike pa ni reč o tome nisu rekli.
Po meni se može staviti = za SPS,SRS,JUL. Sve su to isti ljudi sa istim ciljevima i iz iste fabrike izašli. Pa pogledajte ko sa kim ide u kalicije na lokalnom nivou pa je savršeno jasno.
Sada kako se kome svidja, svako preko 18god ima pravo izbora i neka ga koristi najmudrije što zna.
Još nešto, više mi se svidjaju ljudi makar bili suprotnog stava nego ja nego oni koji nemaju nikakvo mišljenje i govore svi su isti. Ne nisu niti će ikada biti.