|
Citat: |
|
 |
|
|
1. Zasto bi neko danas glasao za Radikale kada su nekulturni, ne zele da saradjuju sa Evropom, brane Haske optuzenike i td...?
...zato shto smo bolesna nacija a radikali imaju tako divne glasnogovornike koji mazu ochi jadnom narodu,
|
|
|
|
|
"Nacija (l.
nasci, roditi se,
natio) narod, drustvena zajednica ljudi koji govore istim jezikom, koji su zajednicki proziveli politicki i kulturni razvoj i koji su prozeti svescu o uzajamnoj pripadnosti i celovitosti u odnosu prema drugim nacijama." M. Vujaklija
Kada kazes da smo bolesna nacija kakve su onda ostale nacije po tebi?; isto tako vredjas nas koji znamo kojoj naciji pripadamo, koja je tvoja nacija Sandolina?
2. Sada da izbije rat u Srbiji i ja ubijem vise lica ne srpske nacionalnosti braneci svoju decu, majku, oca, bracu i sestre i mene bi poslali u hag samo zato sto vam je zinulo dupe za parama a niko se ne bi prihvatio da radi posteno i zaradi (posto je najlakse prodati cementare i izvore vode koji ni iz cega donose pare (do sada nama), sada stranim nacijama (koje verovatno nisu bolesne po tebi) nego se samo uzdate u Evropu i njeno blagostanje koja samo ceka da nam da i sakom i kapom.
3. Mislim da su radikali idioti, na lokalnom nivou se nisu pokazali nikako i necu glasati za njih, ali na pokrajinskom (Vojvodina) uvek.