Tema: Hakeri
Pogledajte jednu poruku
Old 28.08.2007, 09:21 AM   #35
DagneeviL

Status : Diskutant
Korisnik od : 17.10.2006
Pol : Muško
Album : Pogledaj album ovog korisnika

Citat: Autor citiranog posta gile80
Pogledaj Post
vidis da bi se pricalo o necemu potrebno je prvo imati predstavu o cemu se prica. ocigledno je da mnogi nemaju ni pojma sta je hakovanje i ko su hakeri, pa o cemu se onda prica u ovoj temi. o ripovanju kreditnih kartica? to je hakovanje? lol, nisam znao )
vidis kao sto ti pricas za druge da nemaju pojma, a smatras za sebe da si pro i kako si sam rekao da stojis iza svojih reci, znaci vec sam pokusavas da sebe izdignes u odnosu na druge. tako ne moze svako biti haker. i haker bi se na isti nacin postavio u odnosu na lamera. prema tome kako tu onda nema razlike? to sto kazes da je samo retard mogao podeliti te termine apsolutno nema veze sa vezom, jer da je to tacno onda bi ti podrzao misljenje da je onaj ko je napisao nekog trojanca ili pronasao neku rupu u zastitnom sistemu isti kao i neki klinac koji misli da je haker ako nekom upadne u komp koristeci tudje alate i tehnike. razlika je ogromna. i ako tu ne treba da bude podela onda sam sebe stavljas u procep i dovodis u pitanje to da li ti uopste imas pojma bilo sta o tome.

najlakse je reci nemate vi pojma, smaraci i slicno, a cime si ti pokazao da imas? ako se tebi ne svidja tema nemoj je ni posecivati, ali ne znam ko ti daje za pravo da vredjas i omalovazavas druge. ako zelis da ispadnes faca sniffovanjem (verovatno je i taj termin izmislio retard) po forumu,dana od kojih je bar cetvrtina omalovazavanje drugih onda tebi na cast

uzivaj
potpis onih koji se slazu sa izjavom:DagneeviL

1010011 1100001 1110011 1100001

Poslednju izmenu radio/la DagneeviL: 28.08.2007 u 09:32 AM.
DagneeviL nije na forumu   Odgovori sa citatom