|
|
|
|
|
|
|
Ok, ubedio si me. Dodirni me sveti covece.
Moje kritike su bile realne. Sta mislim to i kazem. Imam kredita, usudim se tako da odgovaram, stojim iza svega sto kazem.
Sa svojih 16, znam vise od vecine vrsnjaka, a i starijih. Tako da, po godinama ne mozes da mi sudis.
Blah, ne raspravlja mi se sa tobom. Nastavi da ih poducavas. A onaj tekst, haker, kreker, lamer... haha, pa najveci retard je onaj koji je izmislio tu podelu.
Low brain hacking worshipers.
Over & Out. |
|
|
|
|
vidis da bi se pricalo o necemu potrebno je prvo imati predstavu o cemu se prica. ocigledno je da mnogi nemaju ni pojma sta je hakovanje i ko su hakeri, pa o cemu se onda prica u ovoj temi. o ripovanju kreditnih kartica? to je hakovanje? lol, nisam znao

)
vidis kao sto ti pricas za druge da nemaju pojma, a smatras za sebe da si pro i kako si sam rekao da stojis iza svojih reci, znaci vec sam pokusavas da sebe izdignes u odnosu na druge. tako ne moze svako biti haker. i haker bi se na isti nacin postavio u odnosu na lamera. prema tome kako tu onda nema razlike? to sto kazes da je samo retard mogao podeliti te termine apsolutno nema veze sa vezom, jer da je to tacno onda bi ti podrzao misljenje da je onaj ko je napisao nekog trojanca ili pronasao neku rupu u zastitnom sistemu isti kao i neki klinac koji misli da je haker ako nekom upadne u komp koristeci tudje alate i tehnike. razlika je ogromna. i ako tu ne treba da bude podela onda sam sebe stavljas u procep i dovodis u pitanje to da li ti uopste imas pojma bilo sta o tome.
najlakse je reci nemate vi pojma, smaraci i slicno, a cime si ti pokazao da imas? ako se tebi ne svidja tema nemoj je ni posecivati, ali ne znam ko ti daje za pravo da vredjas i omalovazavas druge. ako zelis da ispadnes faca sniffovanjem (verovatno je i taj termin izmislio retard) po forumu, i sa 160 napisanih postova u godinu dana od kojih je bar cetvrtina omalovazavanje drugih onda tebi na cast
uzivaj
@jelenche, opusteno, nisam mislio nista lose, samo to sto si ti radila ne spada pod hakovanje