|
Citat: Autor citiranog posta marijo |
|
|
|
|
|
Mene je moj buraz Ivica naučio da budem haker dodušene onaj pravi što krade viza kartice nego da haknem sajt ito mi uspeva onako poprilično dobro završcio sam početni kurs za windols i to je osnava za moje bavljenje daljim radom sa hakovanjem neznam jer ste primetili ali onda kadje ovaj sajt bio haknut ja sam ga haknuo uz pomoć buraza mislim on mi je govorio neke stvari i ja sam ih propisno odradio dane kažem školski svi vi što serete o hakovanju niste prošli pored hakera ane da mi mrsomudite o hakovanju evo imate prijatelja koji to zna ali se ne hvali tj morao sam dase javim jel me iznerviralo vaše lupetanje o hakerima jebote imortalhax je hakovao ali samo na pecanju možda neku babušku ili belu ako vas zanima nešto konkretno recimo da haknete ovaj sajt javitese rado ću vam pomoći oko vašeg prvog školskog rada sad sam umoran zdravo |
|
|
|
|
I eto sad mi je brat poludio!!!
Mojne brate da se nervirash idemo ti ja & Dacha da lovimo machke,pusti te kompjuterashe,sve to mafija...A i bole oci bwej od ovih ekrana ako stalno gledash...Wi'sh kakve ja ochajle moram nosit'...
Cuti more...Cista boles' od ovih racunara & nista vise...Prirodaaaaa je kewwwwwwwaaa...
Ax, da...Pozdravi brata...I vidi nekam nam hakne malo kesa od tih kartica za pivu kad' Dacha terijera,izvedemo u low...
Aj brate,i bez nerviranja,ne daj se provocirat'!
0;-)