Naravno, uvek na osnovu ponasanja neke osobe donosim neke svoje zakljucke i svoje misljenje. Ne smatram i ne mogu da znam da li sam uvek u pravu ili ne.
Ali ajd' evo da dam primer imam drugaricu koja se uvek dokazuje i uvek ama bash uvek je zeljna dokazivanja. Kad izadje u grad uvek mora najvise da popije i da se time hvali, uvek mora da se muva s nekim, cak i kad ima decka za nju je sasvim normalno da se muva s drugima i da ga prevari i posle se time hvali i o tome prica s osmehom na licu? Kako bi neko imao misljenje o takvoj osobi? Mislim kako bi vi to analizirali? Jednostavno samo iskomplexirane osobe su zeljne dokazivanja. Oni koji nisu izkomplexirani znaju ko su i sta su i svesni su sebe i nema razloga da se trude da u svemu (a najvise u onome sto ne treba) da budu 'najbolji' ako se to uopste moze nazvati tako...
Svoje misljenje o nekom baziram na ponasanju te osobe prema meni kao i na ponasanju te osobe prema ljudima oko sebe...