Status: Diskutant
Korisnik od: 15.09.2006
Godine: 25
|
ZVEZDE INTIMNO: OPASNO LEPA
Anđelina Džoli ima pik na Breda Pita u filmu "Gospodin i gospođa Smit". Priča se da su njih dvoje u vezi i u stvarnom životu...
Anđelina Džoli vrlo dobro zna šta znače bračne muke. Ova glumica se već dva puta razvela i navodno je kriva za raskid još oko 8.427 drugih veza (da, kasnije ćemo to pojasniti), pa je njena odluka da se pojavi u filmu o bračnom brodolomu - o špijunaži i sa mnogo pirotehnike - ironična ili neverovatno glupa. Ali, to tako liči na Džoli, u njenom životu skoro ništa nema smisla. Glumila je u trećerazrednim filmovima (bilo ih je više), otvoreno pričala o seksu, iznosila svoj prljavi veš u javnost... Stalno je izazivala nevolje. Njen poslednji film je, kako kaže, neki oblik "terapije".
"Loša sam u vezama", tvrdi Anđelina zureći u kafu. "Dva puta sam bila u braku (sa Džonijem Li Milerom i Bilijem Bobom Tortonom) i ostala sam u dobrim odnosima sa obojicom bivših muževa. Bile su to sjajne veze, ali nismo se dobro poznavali. Čini mi se da većina ljudi u određenom trenutku pomisli: 'Ova osoba me ne poznaje' ili 'Više ne poznajem ovu osobu'. Moji brakovi su bili ekstremni primeri te situacije."
Ali, istresla je ona svoje bubice u tim brakovima - počevši od svadbene garderobe koja je bila poprskana krvlju, do činjenice da je oko vrata nosila bočicu krvi Bilija Boba - ali, to ne može da se poredi sa špijunskim trikovima i pucnjavom iz filma "Gospodin i gospođa Smit", akcionom komedijom režisera Daga Limana koji je režirao i "Bornov identitet". Ovaj imaginarni filmski brak je, dakle, bio vrsta terapije za Džolijevu... Naravno, nije prošao bez nesuglasica.
"Oh, imali smo problema!", smeje se ona i tvrdi da šta god da nam kaže, nećemo moći da sagledamo celu situaciju. Pričalo se da se Liman na snimanjima u nekoliko navrata posvađao sa glavnom glumicom i da je njen kolega Bred Pit morao da režira njene scene, da je film probio sve rokove snimanja, kao i budžet, i da su Džolijeva i Pit u vezi...
"Najviše mi se dopalo to što", uzdiše Džoli, "film govori o braku, a Dag je stalno ponavljao: 'Pa, u mojoj vezi bi bilo ovako...', a mi bismo mu rekli 'Od*ebi!' Onda bih ja rekla: 'Pa, ja nikad to ne bih uradila da sam u braku'. Dakle, svako ima svoje mišljenje i to je u redu."
Kada je reč o budžetu i poštovanju rokova...
"Često smo morali da prekidamo snimanje jer je Bred istovremeno snimao 'Ocean's Twelve'. Morao je da ispoštuje ugovor, pa smo snimali nekoliko dana duže... Nema tu ničeg lošeg - film je na kraju dobar, a studio je bio spreman da investira još novca."
Dakle, razjasnili smo i tu nedoumicu. Ali, ima tu još kontroverznih priča. Odvažili smo se da Anđelini postavimo pitanje na koje bi većina zvezda odgovorila lomljenjem kamere. Ali, ona to nije uradila. Pitali smo je da li je glavni krivac za razvod najpopularnijeg holivudskog bračnog para.
Naslonjena u svojoj stolici, Anđelina je spustila kafu na sto. Očekivala je ovo pitanje...
"Šta to radite?", pita Džoli podižući ruke uvis. "Samo mislite na to kako da što bolje prodate novine. Meni to ne smeta, ali smeta mi što vas više zanimaju te nebitne stvari, nego ozbiljni problemi širom sveta."
Postalo nam je jasno na šta cilja: ako uporedite vesti o ratovima, smrti, bolestima, cunamiju, inflaciji... sa vešću o trouglu Brad-Endži-Džen, jasno je šta je zanimljivije i šta bolje prodaje novine.
Džoli je samo ljubazno prokomentarisala: "On je dobar saradnik, pravi je profesionalac. Osećala sam se kao da smo deo istog tima, iako smo bili okruženi haosom". Nije se upecala na naše Pit-pitanje. Ali, nije tajna da se uvek desi nešto između nje i njenih kolega - tako je bilo sa Kolinom Farelom, Oliverom Martinezom (što zvanično nije potvrđeno), bivšim modelom Kelvina Klajna i (o da!) veoma ženstvenom Dženi Šimicu (na sreću, to je potvrđeno). Ovom spisku treba dodati, naravno, i partnere sa kojima je bila u braku. Anđelina kaže da je ostala u prijateljskim odnosima sa svojim bivšim muževima, a nedavno je Milera poslala na minsko polje u Angolu, gde je snimala dokumentarac (najbolji način da nekome poručite: "Volim te" jeste da ga pošaljete na minsko polje, zar ne?!). Međutim, žuta štampa se nije toliko zainteresovala za tu vest koliko za nagađanje da li je Anđelina vratila Džen u "promet".
To bi bilo razumljivo da Džoli konstantno fura imidž vamp-žene koja jede muškarce za doručak. Ali, ona u poslednje vreme ističe svoju humanost - pre svega time što je usvojila dečaka Medoksa dok je boravila u Kambodži, za vreme snimanja prvog dela "Tomb Rajdera". "Ne treba dozvoliti da ti roditeljstvo potpuno promeni život. Med je moje dete, ali i moj saputnik. Putovali smo zajedno u Afriku, Aziju, Kambodžu, spavali u šatorima, iako živimo u Los Anđelesu. Želim da on upozna što više kultura i da bude otvoren prema ljudiam i svemu što mu se nudi u životu."
Izgleda da za sada nijedan muškarac ne narušava tu "nomadsku nirvanu". "Mnoge samohrane majke dovode kući razne tipove i zbunjuju time svoju decu. One ne znaju kako da zadovolje ženu u sebi, svoje seksualno biće, a istovremeno su vezane za dom."
Džoli, koja je uvek bila kreativna, ima savršeno rešenje za to - neobavezan seks u hotelskoj sobi sa finim momcima. "Jednom sam napravila pauzu od godinu i po dana - tada sam bila samo mama i nisam se viđala sa muškarcima", priznaje Anđelina. "Nisam upoznala nikog u koga bih se zaljubila, ali mislim da je seks zdrav. Ne provedem celu noć sa svojim momcima, samo svratim kod njih na nekoliko sati. Sprijateljila sam se sa tim muškarcima... Razmenjujemo knjige, pričamo o životu, gledamo vesti..."
Na kraju razgovora, Anđelina se smeši: "Ni ne pomišljaj na to, druže", i dodaje: "Mislim da ću morati da se požalim vašem uredniku". Izgleda da samo odabrani imaju tu privilegiju da ih Anđelina pozove i odvede u krevet - nažalost...
"Mislim da je seks zdrav. Ne ostanem celu noć sa svojim momcima, samo nekoliko sati"
izvor colorpress