|
Citat: |
|
|
|
|
Dalje: "dnk analize nisu dovoljno dobar dokaz", ne znam ko je to rekao, ne zanima me preterano, zanima me sama ta recenica.
Na zalost, dnk analiza je najpreciznija vrsta analize ljudskog bica. Dnk ne bi bio to sto jeste, da ne nosi bukvalno sve informacije o coveku i njegovim precima u sebi. |
|
|
|
|
/me dize 2 prsta.
Rekoh vec da nisam genetski izinjer, ali kako znati koja je "originalna" DNA konfiuguracija Srba, t.j sta je ono sto prvi srbi nose u DNA, i koliko je taj DNA modifikovan, koliko se mixovanjem DNA mozda mogu dobiti "slichne" nacije ( po gradji, kosi, itd )
kako se gubi genetski materijal? (oplodnjom ne prihvatam kao odogovr, na nivou biohemije t.j na nivou DNA-a )
Kako se unosi novi? (oplodnjom ne prihvatam kao odogovr, na nivou biohemije t.j na nivou DNA-a )
Da li jedan crnac, cukun cukun deda, pre nekih 50000 god ima da ostavi nesto od svojih gena na svoje cukun cukun unuche?
To mene buni, josh ako su period od po 1000-2000 godina pa i vise...
Sto se mene tiche, bash me briga odakle potichemo. Samo me zanima ovo sa DNA kako su kroz DNA-a sagledali Srbe, njihovo poreklo(geografsko) ipak su mi tu labilniji spomenici, i neki drugi tragovi.