Pogledajte jednu poruku
Old 23.10.2006, 07:59 PM   #13
Loshy

Loshy's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 17.10.2006
Lokacija: Dolazim kao covek iz snova.Da li nocna mora ili princ na belom Konju, zavisi od tebe..
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Loshy

Citat: Autor citiranog posta Achilles
View Post
Ne mislim da glupe osobe tu upadnu. vec osobe koje ... se osecaju da ne pripadaju nigde, depresivne, osecaju se odbacenim od drustva/roditelja i slicno... i sekta ti pruzi ono cime najvise zudis, a to je ljubav i neka zajednica... i naravno sto moras da radis za njih i da im dajes kintu, ali kad si ocajan to ti je ne bitno.. tako meni barem deluje, mozda i lupam

Slazem se sa tobom, to jeste..Ali kolko moras da budes unisten, sta to mora da se desi, da bi ti tolko psihicki oslabio da bi tamo otisao samo da bi imao nekoga, sa kime mozes da pricas, i da komuniciras bez obzira na to, sta oni traze od tebe...Pa kada si u takvom stanju, za te pare koje njima dajes bolje je da odes u kafanu. Tamo tjes isto sigurno natji nekoga sa kime tjes popricati, i bitje ti mnogo bolje. Sada po meni posle nekoliko poznanstva sa par njih, meni se gade, mislim ne razumem sta to fascinira, i sta to pomaze, kada im se prikljucis. I ne znam kolko ljudi moraju da budu psihicki slabi da bi uradili tako nesto...Po meni je to dno dna...A i tamo sam bio. I nikada mi nije palo na pamet, da udjem u tako nesto. Po meni su to ljudi koji gledaju samo u jednom pravcu, koji su ograniceni i ne zele da ukljuce mozak, posto onaj koji ima imalo mozga, moze da prozre. Sta valja a sta ne. Mislim ne znam mozda ne bi trebao da sudim, ali da ti neko dodje i kaze e znas nas Bog je pravi, pa ja bi ih sada oterao u tri lepe. To je jednostavno...Ne znam...

Citat: Autor citiranog posta _supergirl_
View Post
cyber_pile bash si to dobro rekla extremno ochajne osobe. To kod njih i jeste poenta. Kad vidish nekog da je ochajan i u potrebi za bilo chim i ponudish mu to, pravetji se da si njegov prijatelj, tako te je najlakshe zavarti. Ja se setjam pre jedno dve godine, kad sam tek doshla u usa, neka dva momka, nekih 25 godina starih, doshli na moja vrata i ja se dao bog rasprichala s njima, oni meni jedno ja njima drugo lol. Mislim oni mene ubedju tamo vamo, kako oni poznaju znachenje zhivota, ovo ono, ja tuchem ovamo drugo, mislim smeshno... Mislim da sam ih smorila skroz :D Prepirchala sam im sve mogutje detalje kako izgledaju nashe crkve, kakve su sluzhbe i sve mogutje i nemogutje sitnice, dok se na kraju nisu smorili i rekli kao pa ok ako budesh nekad htela da dodjesh nasha crkva je tu i tu, na shta sam im ja odgovorila vazhi hotju al prvo vi da posetite moju crkvu :D. Koji sam kreten i sa chim se zamlatjujem lol. Al jbg, mora neko i to. Da mi sad neko dodje na vrata poslala bi ih u tri lepe i gotovo (: Ja imam svoju religiju sa kojom sam zadovoljna i nemam potrebe za trazhenjem necheg drugog...

Pametno tako i treba, oni tebi jedno ti njima drugo i ja sada tako radim, kada me zaustave...Samo ima lupaj kontru, ja kada dodju najvise volim, da nabacim kez, uvedem ih u kutju(naravno zakljucam vrata, da ne mogu da pobegnu) ponudim ih kafom(na zalost, jos nisam nabavio misomor) i onda, krenem da ih slusam, usput im lupim par kontri.Zatim ih pustim da zavrse, e onda ja njima odrzim lekciju, o veri.Posle toga mi nikada ne dodju vise..

Citat: Autor citiranog posta ivan50
View Post
Sve bi ih pobio samo da ih nadjem Upropascavaju nasu veru
To su po meni ljudi bez srca i duse. Nikad to nebi mogao da razumem.
Otjes, ti kazem mesta gde se nalaze, evo datju ti cak i benzin...:D :D :D

Poslednju izmenu radio/la Aenima: 04.05.2007 u 11:20 AM. Razlog: Spajanje postova
Loshy nije na forumu   Odgovori sa citatom