cyber_pile bash si to dobro rekla extremno ochajne osobe. To kod njih i jeste poenta. Kad vidish nekog da je ochajan i u potrebi za bilo chim i ponudish mu to, pravetji se da si njegov prijatelj, tako te je najlakshe zavarti. Ja se setjam pre jedno dve godine, kad sam tek doshla u usa, neka dva momka, nekih 25 godina starih, doshli na moja vrata i ja se dao bog rasprichala s njima, oni meni jedno ja njima drugo lol. Mislim oni mene ubedju tamo vamo, kako oni poznaju znachenje zhivota, ovo ono, ja tuchem ovamo drugo, mislim smeshno... Mislim da sam ih smorila skroz :D Prepirchala sam im sve mogutje detalje kako izgledaju nashe crkve, kakve su sluzhbe i sve mogutje i nemogutje sitnice, dok se na kraju nisu smorili i rekli kao pa ok ako budesh nekad htela da dodjesh nasha crkva je tu i tu, na shta sam im ja odgovorila vazhi hotju al prvo vi da posetite moju crkvu :D. Koji sam kreten i sa chim se zamlatjujem lol. Al jbg, mora neko i to. Da mi sad neko dodje na vrata poslala bi ih u tri lepe i gotovo (: Ja imam svoju religiju sa kojom sam zadovoljna i nemam potrebe za trazhenjem necheg drugog...