Pogledajte jednu poruku
Old 26.07.2007, 07:18 AM   #105
Bezlični

Bezlični's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 26.02.2007
Godine: 20
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Bezlični Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Bezlični

Citat: Autor citiranog posta VuXman
View Post
prvo skidam ti kapu (ali prvo da je stavim:D).
View Post
drugo to sto si klinac klinac si ali razmisljas kao da imas barem 25 godina shvatas me.
'Ajd ne lazi ga, daleko je on od zrelog. To sto je usmeren na gramatiku to je druga prica.
View Post
Trece to sto ljudi vole da upotrebljavaju zargone nije nista strasno i niko nikoga ne naziva da je nepismen.Svi ljudi bili pismeni ili nepismeni upotrebljavaju zargone
Sto se mene tiche svi ste vi ovde kompijuterski nepismeni. Posle " , " i " . " se uvek stavlja razmak a pre njih ne uvek idu do rechi.

I uopste ne vidim cega je to odraz psimenosti. Mislim stvari tipa neZnam( t.j Ne znam) su toliko banalne da je to uzas. Pismenost ipak stvara "narod" stvarao je godianma svoj jezik oblikovao gramatiku, eto danas ljudi pisu ne znam vecinom spojeno i sta sad imaju tu neki da se busaju. Hrvati recimo ne znam pisu sastavljeno. Kao sto rekoh banalno pravilo.

Bzwz. Nemamo 'leba da jedemo vi dizete paniku oko toga sto pisu ne znam sastavljeno. I tako neke banalne gluposti. Dok ne mase padeze dobro je.
Bezlični nije na forumu   Odgovori sa citatom