Mnogi misle, da ljudima koji su uclanjeni u sekte, isprani mozgovi, da su oni ograniceni, da su ovo i ono..Medjutim nije tako.Kod nas u Srbiji trenutno postoji oko 700 registrovanih sekti. Najmanje 7000 ljudi iz same Srbije je uclanjeno u te sekte. Imao sam priliku da upoznam par ljudi koji su bili u Jehovinim svdocima, takodje, postoji i jedna, koja je registrovana, njihovo okupljanje je u kutji nedaleko od mene, i nisam mogao da odolim a da ne odem, da vidim, o cemu se radi, doduse tada smo ko klinci virli kroz prozor, ali moglo je da se cuje.Mogu da kazem da su to ljudi koji su veoma, upuceni, koji imaju ljude svuda, koji se razumeju u ljudsku psihu, koji znaju kako da procitaju coveka i da mu prozru slabu tacku, i da preko nje, privuku.Ne znam kolko ste puta imali priliku da vam predstavnici od neke sekte dodju na vrata. Meni se to desilo i dosli su dva coveka, od nekih 20-ak godina, koji su posle price sa mnom, verovatno otisli i promenili veru.Istog trenutka. Takodje dokazano je da sekte, pokusavaju da pripoje ljude u razdoblju izmedju 16-24 posto je to razdoblje, kada ljudska psiha i nije nesto jaka, i da se lako obnuti. Samo ako znate kako da im pridjete. Kako sam vetj rekao u tesktu poznavao sam par ljudi koji su bili u tim vodama, ali se nase prijateljstvo zavrsilo, kada mi je sestra rekla da je nagovaraju da dolazi na njihove sastanke, da joj turaju njihove knjige i ostale gluposti, zato sada ne gajim neke simpatije prema njima. Pa bih vam svima preporuci, ako ne verujete, u Grisvanstvo, ili Budizam, onda bolje recite da ne verujete ni u sta, nego da se uclanite u neku samo da bi mogli da kazete da ste vernik..