Pogledajte jednu poruku
Old 22.10.2006, 12:58 PM   #30
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

Citat: Autor citiranog posta ivana
View Post
ne zaista ne znam situaciju na kosovu i ne bi se htjela mješati dole, jer ne znam!!!!
o.k. neka to i bude zbog obrane od turaka i u 18 ili 19 stoljeću... ali hrvati su tamo bili od sedmog tako da znaš ipak je to velika razlika! citala sam da je to rekao nikola u proslim postovima da je to Hrvatska i kazem samo
ja ne znam za nikakvu doduse takvu ponudu... ali dobro je da nisu prihvatili, jer nebi nikoda mogli mrdnuti prema razvoju... vidite koliko bosna ima problema!
Isto tako mogli bi i hrvati reci... u hercegovini je veceni hrvata... mi bi hercegovinu... e ne ide... i sta sad? traziti pravdu... opet rat? nema smisla! ne vodi nikuda... ostavi ovako kako jest...barem dole!
Pa ja stvarno ne znam sta da ti kazem, ako ti podrzavas proterivanje srba odande i ubijanje. Za te tvrdnje te treba banovati sa foruma. Ne zbog podrzavanje preterivanje SRBA, vec podrzavanje za te stvari sto se tice bilo koje nacije.

I opet mesas poentu, ja ti samo pricam, da se za srbe uvek prica onako kako ne treba. Kada se radi u korist nama prica se jedno, kada se radi protiv nas prica se drugo.

I odakle ti sad pada na pamet da mi pravimo problem njima. A sta kazes na to da oni prave problem nama?

I ne zaboravi, da srbi nisu bili ti koji su trazili otcepljenje bilo cega. Srbi su bili za zajednicku, multietnicku drzavu. Hrvati i muslimani su dobili javeci napad nacionalizma, i hteli su otcepljenje, isto tako i albanci. Srbi su bili za to da svi zivimo zajedno u jednoj drzavi, za zajednicku jugoslaviju. Barem vecina, ja prvi sam za to.

I jos jedna stvar. Ne mozes reci da srbi tamo NE TREBAJU da budu zato sto njihovi pretci zive tamo "samo" 300 godina. To ipak nije malo... i sto se tice onoga da srbi VAS ili bosance sputavaju. Pa ako vam smetamo, nista otcepite se od nas i cao!

Srbi su u bosni isto koliko i oni "bosnjaci" kako ih zovu, sto nisu nista drugo no poturcheni srbi. I ovo ne kazem kao nacionalista, vec kao istorisku chinjenicu. To su sve tamo srbi, koji su promenili veru na silu zbog osmanliskog carstva. Tako da ne moj mi pricati o tome da MI pravimo probleme muslimanima, vec oni prave prbleme nama, isto koliko i mi njima. I ako vam vec TOLIKO smetamo, onda lepo neka se odvojimo, pa vi zivite u vasoj "muslimansko hrvatskoj" federaciji i tu se razvijajte koliko hocete, a mi cemo u nasoj isto tako.

Jos jednom o bosni nemoj da mi pricas uopste, jer tamo su srbi najranije dosli od svih drugih.

Poslednju izmenu radio/la Achilles: 22.10.2006 u 06:51 PM.
Achilles nije na forumu   Odgovori sa citatom